發新話題

合格喇!!!!>v<

引用:
原帖由 阿芝 於 28-7-2009 13:52 發表

平日打無雙..
眼永遠望住角落頭個map d點點來行..
隻手係咁亂咁禁制..
之後圍住身邊d人就會炒哂上天....
完全想像到個畫面
引用:
原帖由 阿芝 於 28-7-2009 14:12 發表

岩岩通知左爸爸
爸爸話搵日借佢部愛車俾我練習下!

不過有點驚驚
我知道爸爸真係好喜歡佢架車架>
所以我絕對要小心完好無缺還番俾佢!!.v.
同埋爸爸架車..好似好快....
你爸爸果架係咩車?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 28-7-2009 11:51 發表
TAKE COVER!!!!

下次行行下街聽到有人叫take cover就要快d搵cover,唔好再左望右望啦

引用:
原帖由 nickleeqq 於 28-7-2009 15:17 發表

下次聽到有人叫take cover就要快d搵cover,唔好再左望右望啦
要搵個頂得住架車o既cover先好

恭喜哂~   我8月都夠數 諗緊考唔考電單車牌...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

恭喜你~

快D帶挈下我發達~xD
鵰。豹。狸。獅。狒

恭喜曬~

引用:
原帖由 阿芝 於 28-7-2009 14:12 發表

岩岩通知左爸爸
爸爸話搵日借佢部愛車俾我練習下!

不過有點驚驚
我知道爸爸真係好喜歡佢架車架>
所以我絕對要小心完好無缺還番俾佢!!.v.
同埋爸爸架車..好似好快....
佢果架係自動波咩??
鵰。豹。狸。獅。狒

恭喜賀喜,你既努力終於得到回報啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

回覆 61# 的帖子

廿二世紀殺人網絡咁樣

引用:
原帖由 於 28-7-2009 14:30 發表
其實阿芝都算唔話得......

俾我地呢班人渣笑左咁耐都冇嬲......
無呀~
我地驚之嘛

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-7-2009 15:51 發表
恭喜你~

快D帶挈下我發達~xD
唔好收得咁狠.....八折好啦....

我要買重保險

另外,係時候投注睇下阿芝幾時會..........

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

恭喜晒
出車之前記得要上黎報告

呀芝姐姐你部咩車黎,等我攞定兩支RPG-7見一部炸一部先

發新話題