發新話題

新開個間野

引用:
原帖由 mk23 於 9-11-2010 21:46 發表
BHI D野無看價錢(因無不興趣).
但看到那響尾蛇求生燈.之前我係18/F賣IR版$5xx.它賣普通版$1xxx...
就算比個59折你又點,都貴過上面

你真係上18/F看看先la....(18/F的BH野好多時都有特價.)
唔覺?
放在係邊?
THZ
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 mk23 於 9-11-2010 23:17 發表
算....提下你吧.....唔喜歡當我無講過law....
唔係唔比提
只不過上面講緊bh野,所以我好肯定cqc一定平過18樓
其他貨唔清楚啦
但一間鋪頭有野平有野貴,其實冇咩大問題
無話喜歡唔喜歡,我只係話我講緊一樣野罷了

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 9-11-2010 08:57 發表
最唔明白既係要show warrant先買得, 佢副超有放射性物質?定係發下佢會有有30寸長可以變成攻擊性武器?
.......................not easy to use wo

到底佢賣既野,係有證可以賣平 d ,無證就好貴?
定係無證入唔到口?兩樣野黎喎。

如果係無證入唔到口既貨,我都好有興趣想知呢間野係咪有證入呢 d 貨返黎賣 ... 等佢教下我點樣可以申請張 STC 入口證。

引用:
原帖由 mkmonkey 於 10-11-2010 00:18 發表
到底佢賣既野,係有證可以賣平 d ,無證就好貴?
定係無證入唔到口?兩樣野黎喎。

如果係無證入唔到口既貨,我都好有興趣想知呢間野係咪有證入呢 d 貨返黎賣 ... 等佢教下我點樣可以申請張 STC 入口證。
係要有證先賣比你....
上面d post 好清楚ga喇喎.......

引用:
原帖由 gtoray 於 10-11-2010 00:23 發表

唔該阿公~
嗰post老實真係有d難跟...可能因為我太新.

引用:
原帖由 magicianmax 於 2010-11-9 21:16 發表
今日去左行街…咁咪直接入去問佢個店員囉。

佢地要證明先有得的係全線Oxkley (即係門口兩個櫃入面)。
因為係D鏡係軍版關係。就算係紀律部隊出證一年都只可以換兩副
(想買咪找個部隊朋友攪攪佢)

咁 ...
可以一年免費換兩次架?
定係可以用印花換?

有咩軍用品只可以一年用兩SET 架呢?

UNDER DEVELOPING

其實好心就好似太子那間噤.
係櫃的display上貼上 "此櫃內物品只限軍警人仕選購,買時請出示証件" 咪得law.

統工有得賣oakley,你又有得賣.兩間D貨樣又差唔多.你唔寫,邊個知你要証先買得咩.....

老實! 唔賣咪唔好同佢買law. 又唔係得佢有.
點解要為難自已呢?

引用:
原帖由 伯言 於 2010-11-9 00:24 發表

我有個朋友個仔非常/異常咁活躍, 活躍到四維彈, 應該/聽聞/[路邊社]都會幾信得過, 咁我諗我下次見到佢, 都問下佢下期開邊六個數...
唔好搞細路仔啦. 等我答你啦. 下期就一定係開一至四十九號入邊其中六個架啦.
是咁的. 你都係睇完呢頁信得過排名表呢... 先諗下信唔信得過我好啦.
http://www.civiliangunner.com/cgf/stats.php?type=creditsrank

引用:
原帖由 9x19 於 2010-11-10 00:35 發表

唔該阿公~
嗰post老實真係有d難跟...可能因為我太新.
你邊係新... 你係唔活躍.
跳多d 啦.

引用:
原帖由 於 11-11-2010 01:00 發表

唔好搞細路仔啦. 等我答你啦. 下期就一定係開一至四十九號入邊其中六個架啦.
是咁的. 你都係睇完呢頁信得過排名表呢... 先諗下信唔信得過我好啦.
http://www.civiliangunner.com/cgf/stats.php?type=creditsra ...
新開果間野我就未得閒去, 不過我都會F5 refresh 多幾下, 食多幾盒鉛芯等自己活躍D信得過D, 費事比人話唔郁生痔瘡...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 gtoray 於 10-11-2010 00:23 發表

咁,其實有 d 乜野係"可以合法入口但唔使戰略物資證",但出售時要"出示有關證件" ?
老實講,Oakley o個 d SI 只係佢唔賣比你(最主要係特制同賣得平比美軍吧),但你唔知咩方法買到而入口既話根本唔需要證件。
最少我買隻 ESS ICE 無見過安活要我出示警員證先。

警棍/真槍部份零件/有 level 避彈衣o個 d ,根本就連入口都受管制,莫講話賣比你。

引用:
原帖由 mkmonkey 於 11-11-2010 23:44 發表

咁,其實有 d 乜野係"可以合法入口但唔使戰略物資證",但出售時要"出示有關證件" ?
老實講,Oakley o個 d SI 只係佢唔賣比你(最主要係特制同賣得平比美軍吧),但你唔知咩方法買到而入口既話根本唔需要證件。
最 ...
唔係法例規定架
果位哥哥仔話係佢地同oakley簽個代理返黎時,oakley加入既條款黎
即係唔係法例唔比oakley賣比無證既人,而係佢唔想賣
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 11-11-2010 23:51 發表

唔係法例規定架
果位哥哥仔話係佢地同oakley簽個代理返黎時,oakley加入既條款黎
即係唔係法例唔比oakley賣比無證既人,而係佢唔想賣
Sor ... 原來講緊特別貨品既銷售條款,咁就完全無問題啦。(同機場員工響機場買野有折差唔多掛?_
咁如果有日想買,係咪求其捉個行緊 beat 既阿 sir 入去就買得呢?
上次好似聽過有人講 18 樓只要求有合法既 number 就買得o個 d 所謂 "SF 特價套裝" (其實都唔算平左好多)

發新話題