發新話題

G series

引用:
原帖由 ilovem4 於 19-10-2012 13:02 發表

5錯的Glock(錢可以買到),但欠缺了d野....看起來像一組無眼睛的龍
師兄我地想見識下”有眼睛的龍"

好期待你的回覆及指教!
偽君子!永遠虛偽!

小弟見識少
諗左好耐耐耐耐耐耐, 都諗唔到咩係"無眼睛的龍"
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 20-10-2012 12:32 發表
小弟見識少
諗左好耐耐耐耐耐耐, 都諗唔到咩係"無眼睛的龍"
唔通解'無燈'?
好似解緊文言文咁

引用:
原帖由 abcd123 於 20-10-2012 12:39 發表

唔通解'無燈'?
好似解緊文言文咁
"...(錢可以買到),但欠缺了d野....看起來像一組無眼睛的龍..."

跟據上文下理, 應該係一d 錢買唔到既有眼睛的龍 既東西
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 11-10-2012 09:34 發表

如果用馬記做肉,
鎗價約$1200
吉打slide $450
吉打鋼外管 $220
Recoil Spring $80
鋼Sight $220
SN 牌 $60
吉打Full marking 沙色下身$180
RAVEN PDI 精密管 $210

合計約$2620

另一個平價方案: ...
師兄,想問下RAVEN PDI 精密管...同賣3百幾蚊(同為G17)嘅PDI精密管有咩出入?
都係PDI(好似係),但相差成百蚊?

引用:
原帖由 4jai 於 20-10-2012 14:39 發表

師兄,想問下RAVEN PDI 精密管...同賣3百幾蚊(同為G17)嘅PDI精密管有咩出入?
都係PDI(好似係),但相差成百蚊?
Raven PDI 與PDI 6.01
分別係
6.01< vs 6.01
+/- 0.007 vs +/- 0.002
完全係精度分別。
你買精密管都係為精度
要Raven或是PDI
就要看你口袋了

回覆 81# 的帖子

哈哈
我問過
打緊嗰時發覺你答咗喇

回覆 81# 的帖子

其實你唔係打ipsc嘅
0.007嘅誤差應該feel唔到掛

引用:
原帖由 RCman 於 20-10-2012 15:24 發表

Raven PDI 與PDI 6.01
分別係
6.01< vs 6.01
+/- 0.007 vs +/- 0.002
完全係精度分別。
你買精密管都係為精度
要Raven或是PDI
就要看你口袋了
原來是咁,受教受教

我決定買Raven

引用:
原帖由 4jai 於 20-10-2012 15:28 發表

原來是咁,受教受教

我決定買Raven
見笑了
不過我自己就Raven都好夠
其實我只能裝到一組無眼睛的龍

引用:
原帖由 2slow 於 20-10-2012 14:14 發表

"...(錢可以買到),但欠缺了d野....看起來像一組無眼睛的龍..."

跟據上文下理, 應該係一d 錢買唔到既有眼睛的龍 既東西
GOOGLE 翻譯 正呀

引用:
原帖由 ilovem4 於 19-10-2012 13:02 發表

5錯的Glock(錢可以買到),但欠缺了d野....看起來像一組無眼睛的龍
拿...禾呢D就無炸型...無賴死嘞 ....WA舊版龍...KJ GLOCK23...兩枝都係絕版野...有錢未必買倒嫁 ...有眼嫁...成條鲤魚咁   

附件

20-10-2012 18:54

引用:
原帖由 tango1997 於 20-10-2012 18:54 發表

拿...禾呢D就無炸型...無賴死軔 ....WA舊版龍...KJ GLOCK23...兩枝都係絕版野...有錢未必買倒嫁 ...有眼嫁...成條鲤魚咁    
咁都諗到..你考衰...

引用:
原帖由 聶風 於 20-10-2012 19:00 發表

咁都諗到..你考衰...
大佬呀.....禾西西地刀有D垃圾"撻"出泥丫....呀RCman 師兄&sovietarmy2012師兄比人寸寸拱....禾典忍得呀....就算禾個仔下個禮拜無勞作交刀係拱話啦
呀仔....借幾隻眼比老豆洗洗先

引用:
原帖由 tango1997 於 20-10-2012 18:54 發表

拿...禾呢D就無炸型...無賴死嘞 ....WA舊版龍...KJ GLOCK23...兩枝都係絕版野...有錢未必買倒嫁 ...有眼嫁...成條鲤魚咁    
FUJITSU電腦

發新話題