發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 18:13 發表
有幾個版主都叫我收口
嗰條屎忽鬼廢up當秘笈,唔小唔鬆化
點解有幾個版主叫你收口?你識得佢地?

引用:
原帖由 Dave 於 4-2-2013 17:32 發表

其實eh 都做海外大把客 ( 佢話 )
但local 都唔錯
然而一山還有一山低,紅郎燈都唔開tim 啦... showrom wo..
好多客又係真既, 以前做過段時間, 執外國單都真係執到死死下, 佢d貨去得好快
佢地肯搞個showroom整到宜家咁都真係算有心啦..

不過執野慢呢個真係冇解決到

(死啦我係咪好似打手
小弟既氣槍channel :
http://www.youtube.com/user/withp90

回覆 76# 的帖子

I dunno...
I dunno them
they juz PM mex!!

引用:
原帖由 withp90 於 4-2-2013 22:30 發表

好多客又係真既, 以前做過段時間, 執外國單都真係執到死死下, 佢d貨去得好快
佢地肯搞個showroom整到宜家咁都真係算有心啦..

不過執野慢呢個真係冇解決到

(死啦我係咪好似打手
其實佢地跟本無需要做個 SHOWROOM 同SERV LOCAL 客
但既然肯洗呢D無謂錢就無理由 HEA 做GA MA.....

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 22:34 發表
I dunno...
掩口費....

回覆 80# 的帖子

No la and has been banned lu

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 22:40 發表
No lax and has been banned lu
咁即係賠償啦?

引用:
原帖由 kai_matt 於 4-2-2013 22:34 發表
I dunno...
你點小人,教下我吖,我又要打折

引用:
I dunno...
好多冇管理規劃的論壇
版主都係創辦人的自己友, 而自己友又再各自拉入更多的自己友
形成一個環境, 個別權力相等, 但學識理念原則手法EQ個個不同, 你吹我唔脹我又咬你唔入,
於是對外口徑經常不一致,
私底下更加會各持己見大打出手
好有娛樂性的

個帖去左有彈無讚區 同比人河蟹左冇咩分別

吾係打手 講自己睇法
Ehoxxy都係甘喇 6點9已經連閘都拉埋
staff態度冇乜留意 上親去即刻問佢有冇果件貨賣
有就落訂 等幾日後件貨到左再上去比錢買
比完錢就走
點解幫襯佢地 因為會員買野95折 幾著數下
而且有d貨 槍街冇賣同冇貨 係得佢有得賣同有貨

醫何b有貨落訂等幾日?

引用:
原帖由 loveless 於 4-2-2013 22:57 發表

好多冇管理規劃的論壇
版主都係創辦人的自己友, 而自己友又再各自拉入更多的自己友
形成一個環境, 個別權力相等, 但學識理念原則手法EQ個個不同, 你吹我唔脹我又咬你唔入,
於是對外口徑經常不一致,
私底下更 ...
你係對面句野寫得好好
"我唔係太明白.
營業時間係營運者訂下的營運時間, 寫在門口比顧客睇的營業時段.
我唔太明街上消費者, 點解有需要明白公司內情, 又要有廣闊思維空間, 更要去讀埋零售管理, 然後去接受關門時間原來同營業時間完全無關. "

引用:
原帖由 Jonny.R 於 4-2-2013 23:01 發表
點解幫襯佢地 因為會員買野95折 幾著數下

而且有d貨 槍街冇賣同冇貨 係得佢有得賣同有貨
師兄講出左局住要受佢氣ga重點喎
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

引用:
原帖由 Stig 於 4-2-2013 23:18 發表
醫何b有貨落訂等幾日?
好彩細過俾心機學中文

人哋講緊兩件事

回覆 82# 的帖子

I mean I have been banned wor

發新話題