發新話題

Cybergun FNX45

其實隻玩具版RMR仲有冇賣?
出面唔係好覺眼?

睇兩岸果邊露天訂購的圖片
今次個色又幾好,唔知實物如何呢

附件

8-7-2014 23:51

"FN 廠" 隻SLIDE表面TEXTURE冇CYBER GUN 咁粗

我忍唔住都訂了...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 9-7-2014 16:34 發表
我忍唔住都訂了...
隻鏡諗住點呀?

之前eho 做9折買咗個b字頭民用珍品,唔知啱唔啱裝?

引用:
原帖由 gtoray 於 9-7-2014 16:53 發表

隻鏡諗住點呀?
唔知山寨RMR頂唔頂得住呢...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我估隻RED DOT 同SLIDE 之間配啱塊MOUNT 就可以

引用:
原帖由 2slow 於 9-7-2014 17:03 發表

唔知山寨RMR頂唔頂得住呢...
我唔多信山狗頂得到,
唔知B字頭的Reddot個base係咪同RMR一樣,
如果係比多一支鎗價錢買B仔Redot好過。

引用:
原帖由 RCman 於 9-7-2014 17:14 發表

我唔多信山狗頂得到,
唔知B字頭的Reddot個base係咪同RMR一樣,
如果係比多一支鎗價錢買B仔Redot好過。
E興趣d真品鏡貴都PK, 仲貴過人地MSRP, Trijicon RMR 最平果支要46xx

Burris & Docter的MOUNT係共用的
RMR & Docter不能共用MOUNT

引用:
原帖由 2slow 於 9-7-2014 17:19 發表

E興趣d真品鏡貴都PK, 仲貴過人地MSRP, Trijicon RMR 最平果支要46xx
你唔可以用MSRP去比麻,係甘易入到貨....就唔會有18樓果D貨賣啦

E記的不算很貴呀...EXPS-3之前睇5K頭, 平過二手區

引用:
原帖由 ayaka 於 9-7-2014 17:35 發表
E記的不算很貴呀...EXPS-3之前睇5K頭, 平過二手區
係,其實佢個真品櫃入面D野不算太貴,而且都幾齊款。
呢D堅野如果你search 緊鬼佬網的價錢去比,你緊係話點解甘貴?
但ITAR之下,你身處係紅旗下都好難有直途入口途徑,
老實講,係架仔國買到真品都平過你地係香港呢個價(但架國買一支猪HK夠你係香港買差不多兩支)。
97後大家都要面對現實。非苦仲有HK用都好好彩,可能十年八年後轉曬做"XX式"

回覆 89# 的帖子

係啦,如果小小濕腳都無,就更小美國玩具玩了。

發新話題