發新話題

如你能回到過去!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-8-2014 11:16 發表

你喜歖玩肥妺?
100% like

引用:
原帖由 rho837 於 9-8-2014 11:13 發表
想清楚! 都係買一樽威哥回翻去唐朝! 用自己支槍搞掂啲女!
哈..以前D標準靚女,吾知真人係点架噃....,您睇清朝美女D相片...

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

無得king.....秦朝。。。。M134

我想去睇下妲妃
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 9-8-2014 11:52 PM 發表
秦朝能統一 其中原因包括左佢地用緊既十字弩
你有無把握對峙至少一個方陣

引用:
原帖由 0o0p 於 10-8-2014 03:17 發表

我係加快秦朝統一

引用:
原帖由 tango1997 於 9-8-2014 23:52 發表
你有沒諗過自己可以帶到幾多彈返去
我怕你射唔夠5秒就沒彈

引用:
原帖由 nec338 於 10-8-2014 11:43 發表

你有沒諗過自己可以帶到幾多彈返去
我怕你射唔夠5秒就沒彈
推車

咁原先既手提武器 係渣住一隻貨櫃船得唔得

揾支M700打死石敬唐仲好
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-8-2014 14:37 發表
支M700打死石敬唐仲好
假如你設定係穿越返到清末之前至到五代十國之間

正確D講應該帶埋美國南北戰爭時期既火器製造技術返去,同時要帶既仲有黑火藥既正確配方(中國人一直以來搞錯佐火藥三種原料既比例),要識得造玻璃、識得蒸餾白酒、識得燒磚(貿易壟斷),識得一D基本中醫知識,識得土法煉鋼,識得曬鹽……咁割據一方進而爭奪天下既本錢就有啦。

點解現代槍械帶返去唔得?無煙火藥、底火無咁上下化工能力基本上無得整。銅子彈殼、尖彈頭?有車床加工??

引用:
原帖由 0o0p 於 10-8-2014 12:50 發表
咁原先既手提武器 係渣住一隻貨櫃船得唔得
空姐推車

引用:
原帖由 0o0p 於 10-8-2014 03:17 發表

用.50係500米外狙殺十個方隊將領。。。經已散晒。。。死左唔知乜野事。。。邊個重敢跳上戰車揸壇?

前題要係空曠地方無遮無掩先得
俾佢行近就算弩一樣唔適合投射都足以插死你(雖然秦軍好始一樣有弓兵 )

引用:
原帖由 0o0p 於 10-8-2014 17:09 發表
前題要係空曠地方無遮無掩先得
俾佢行近就算弩一樣唔適合投射都足以插死你(雖然秦軍好始一樣有弓兵 )
比盡180米

發新話題