發新話題

經典好書“人槍集”

引用:
原帖由 yfw2000 於 10-4-2016 11:32 發表
講起太平洋,喺
呢樽BB彈同太平洋有關係??
我係一個對槍械認識仍然停留左喺二十幾年前嘅岀土文物!!

就係太平洋買囉。

同期蒲緊好景

引用:
原帖由 Tango1997 於 9-4-2016 17:22 發表

好体貼,乾爽。。。同有安全感咁囉
多謝家姐
巧耐無聽過呢句....多謝家姐.
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 10-4-2016 13:34 發表
同期蒲緊好景
四樓有四仔??

引用:
原帖由 FBC1 於 10-4-2016 14:12 發表

巧耐無聽過呢句....多謝家姐.
咪就係,,,樂而雅定飄然?

引用:
原帖由 beretta.cheung 於 10-4-2016 14:24 發表

四樓有四仔??
嗰屎無

引用:
原帖由 beretta.cheung 於 10-4-2016 14:25 發表

https://youtu.be/o87gu85l-9A

Over 30 years

引用:
原帖由 beretta.cheung 於 10-4-2016 14:25 發表

當年最高科技系超任紅白機同埋walk文,搖控車。。。。 博士當年就係賣緊呢D二手野。。。唔係賣槍

"博事"當年喺好景,我幫襯過一次。買咗支 跳躺S&W M5906(牌子不明),至始以後,超過四分一世紀,我無再幫襯過佢。

引用:

師兄你洩露角家雞密咼. 你年紀刀唔細.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 10-4-2016 15:15 發表

師兄你洩露角家雞密咼. 你年紀刀唔細.
你睇我D收藏品就知我唔細啦

引用:
原帖由 yfw2000 於 10-4-2016 14:56 發表
"博事"當年喺好景,我幫襯過一次。買咗支 跳躺S&W M5906(牌子不明),至始以後,超過四分一世紀,我無再幫襯過佢。
我唔識博士喎

又影左部份收藏品

MARUSHIN氣動blowback氣槍CZ75 & 木柄HW氣槍 CZ75

KOKUSAI全金屬木柄CAP槍S&W.38SPL & 全金屬木柄CAP槍Python357

WA氣槍 S&W 6906 & 氣槍S&W 4504

MGC氣槍 GLOCK17 & WA氣槍 COLT Combat Commander

請問木柄有制退器嗰支cz75係乜嘢牌子?

發新話題