發新話題

依個世界D新手真係得意

引用:
原帖由 亞爾多 於 12-5-2009 23:28 發表

芬蘭之星-TRG
閃靈獵手-M1887
殲滅者-MG3
審判之眼-SL8
領航者-F2000
鷹眼M200
我想知呢D名係出自邊隻game架…?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-5-2009 21:54 發表

我都想知

引用:
原帖由 里安 於 13-5-2009 21:46 發表

我試過賣幾廿蚊野,都講明話完美主義者不合

有個十幾歲黎問我:可唔可以咁咁咁咁咁咁

大佬講又講到明,收你少少,又想幫你做乜做嘜

D細路係咪真係咁大諗頭?真係寵壞晒!
呢d細路我諗係係屋企寵到食飯要喂埋落佢口,書包要幫佢執埋,又以為比$就大晒果d黎

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-5-2009 21:54 發表

couxxxx-strxxx online= =

引用:
原帖由 lahc 於 13-5-2009 21:55 發表

我都想知
COUNXXX-STRXXX ONLIXX

D名唔知點作出尼

引用:
原帖由 里安 於 13-5-2009 21:48 發表

咁你係咁既人既話,咪檢討下自己,始終wargame界好細,日後好相見

唔係咁既人既話,咪當睇故仔,順手警惕下自己囉
其實我都覺得宜家d人既人格越黎越差,可能係個社會變緊啦...
因為我見宜家好多人都好鍾意講粗口,仲要係十分粗俗果d,同埋冇d尊重,
當然唔係全部人,但係我眼見既就好多都係咁...好彩我父母由細到大都有教導我,如果唔係我宜家隨時係佢地一份子

引用:
原帖由 風o藍 於 13-5-2009 22:01 發表

COUNXXX-STRXXX ONLIXX

D名唔知點作出尼
9作- -佢地為左earn money同埋洗d小朋友腦@@

引用:
原帖由 魔流星 於 13-5-2009 22:01 發表

couxxxx-strxxx online= =
應該係counter xtrike online
即係大家都講緊既cso

引用:
原帖由 風o藍 於 13-5-2009 21:48 發表

有次同人講把野係winchester M1887

比人罵話:「咩win咩chester呀?個名叫閃靈呀..冇眼架你on膠膠」

我廢事再理佢
回番佢:「咩靈咩閃呀?個名叫winchester M1887呀..冇眼架你on膠膠」ma

我諗起我fd問我o既問題...
fd:你玩wargame 嫁可?
我:係呀.
fd:你買槍嫁可?
fd:我想你......枝"B41"賣幾錢....
我:
可見佢必定係CS之人....

引用:
原帖由 sam524 於 13-5-2009 22:33 發表
我:
你問反佢:CT個枝定T果枝先

引用:
原帖由 sam524 於 13-5-2009 22:33 發表
我:
我都試過俾班小朋友起我附近ee鵝鵝圍內話…
「超…支41好廢咋嘛…重機先犀機架
我當聽唔到算
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-5-2009 22:37 發表

我都試過俾班小朋友起我附近ee鵝鵝圍內話…
「超…支41好廢咋嘛…重機先犀機架
我當聽唔到算
原來每位師兄身邊都有打機上腦既細路...

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-5-2009 22:40 發表

原來每位師兄身邊都有打機上腦既細路...
E家冇一個係左近你先驚呀
太正常

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 13-5-2009 22:43 發表

E家冇一個係左近你先驚呀
點解
雖然我有......

發新話題