發新話題

[認真] [呢類Surefire]其實帶出街有冇犯法?

引用:
原帖由 gtoray 於 27-5-2009 22:55 發表

老 com ~
CAPO 見
Never Forget

引用:
原帖由 gtoray 於 27-5-2009 22:56 發表

好亂呀~~~~
你又叫我問佢
佢又叫我問返你
你又話之前講左~~~~
之前真係講左架
你自已都post 左出黎架, 刻意改裝過 ma~

乒乓波拍磨尖個邊咪算係lo

哈哈哈...
Pan我真的頗欣賞你的
同樣對警例有所認識....所謂不打不相識....大家就交個朋友吧

引用:
原帖由 jim1224 於 27-5-2009 23:00 發表
哈哈哈...
Pan我真的頗欣賞你的
同樣對警例有所認識....所謂不打不相識....大家就交個朋友吧
同行嗎?

這是秘密吧....
做個網友不錯呢

引用:
原帖由 jim1224 於 27-5-2009 23:01 發表
這是秘密吧....
做個網友不錯呢
哈哈

咁都仲算係秘密~

引用:
原帖由 gtoray 於 27-5-2009 23:05 發表
咁都仲算係秘密~
不能說的咪咪

總而言之....
現在的年青人...我真的不太理解...
陏少少就話要跳樓....分手就要据頭....打交又重手打死人
係唔係打GTO太多....一出手就唔諗咁多???
其實我打咁多野真係唔想拎住所謂自衛的架生...出事吧

引用:
原帖由 jim1224 於 27-5-2009 23:06 發表
總而言之....
陏少少就話要跳樓....分手就要据頭....打交又重手打死人
而家 d 後生細個既時間係溫室成長
大過左就經唔起壓力

引用:
原帖由 jim1224 於 27-5-2009 23:06 發表
總而言之....
GTA 啊~~

GTO 係另一樣o野

引用:
原帖由 gtoray 於 27-5-2009 23:05 發表
咁都仲算係秘密~
個秘密都好秘密下

一來吧.....現在的父母連聽日的早餐都會為仔女諗埋的(佔三四成吧)這就係所謂既計劃同埋為仔女好吧.....
二來...現在物質好左....好似未出黎做野可以拎Iphone同LV返學......錢由係來自計劃週全的父母吧
三來呢家既青少年好多野都唔會聽人意見去解決問題......用佢自己同自己講野所得出黎既結果去解決問題吧...
所以咪會咁嚕.....

O....GTA......我都有Xbox呀....Sorry打錯

引用:
原帖由 jim1224 於 27-5-2009 23:15 發表
一來吧.....現在的父母連聽日的早餐都會為仔女諗埋的(佔三四成吧)這就係所謂既計劃同埋為仔女好吧.....
二來...現在物質好左....好似未出黎做野可以拎Iphone同LV返學......錢由係來自計劃週全的父母吧
三來呢家既青 ...
所以細路仔唔打係唔得架

發新話題