發新話題

[認真] 好唔開心

引用:
原帖由 gtoray 於 2009-6-7 10:27 PM 發表

圍城....
大圍??天水圍??
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-6-2009 22:28 發表

大圍??天水圍??
天水圍城.....

睇來呀公 對圍城唔多喜歡bor

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-6-2009 22:22 發表

你唔係....叫我地玩jj呀
唔係叫你地玩jj.....係玩你既jj乍....

我地同L神只係同區 ja 齋玩佢好la
唔關我事

引用:
原帖由 gtoray 於 7-6-2009 22:06 發表

不如又來個 patch 設計比賽~
你想點比賽法先,勝出者有冇咩將品先
唔好係個D咩..比亅神L神玩JJ,地獄單程票個D...
我唔啱e D...

引用:
原帖由 kimkileo 於 2009-6-7 10:32 PM 發表

唔係叫你地玩jj.....係玩你既jj乍....
估唔到你想玩我jj.......... 點可以比你玩架

引用:
原帖由 於 2009-6-7 11:53 PM 發表
集中講下我地cgf 觀塘區分隊的事仲好啦
L神為隊長好唔好,不過唔玩JJ

引用:
原帖由 於 2009-6-8 05:34 PM 發表

會唔會係玩完就即棄..同你即場就剪落黎做標本?
估唔到你仲有收藏依個興趣,會唔會仲有改裝呢

引用:
原帖由 於 2009-6-8 05:34 PM 發表

唔好...
認真快d 傾下a__a..期待有觀塘分隊的出現..
嗯,真係要認真唸下,
洗唔洗等埋路比兄返黎先

引用:
原帖由 於 2009-6-8 06:52 PM 發表

好啊...等埋佢同埋阿堅師兄..
路比兄都未返黎....
阿堅都出左國咩??

發新話題