發新話題

古語 「一分耕耘,一分收獲」你認同嗎?

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006121504292

啱啱睇盲神你d 回答

嘩 .你中三人仔有 Shop? 係叻叻woo

http://www.battlefield.ea.com/ba ... ?profileid=86787771

係WGY 又話少打機 , 死左成千次woo

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

嘩..起埋佢底喎........

呢D底我一早起左呢
鵰。豹。狸。獅。狒

新消息新消息

友台已經有人似乎成功起左盲神底
lf2hooo同UFO118似乎係同一個人或兩兄弟
中三可能係佢真實年齡,但一定唔係小三
活躍於某部份論壇色情版,性欲似乎相當旺盛
Lf2,BF2,跑online等似乎係佢常玩既遊戲
簡體字有一定水準,但英文就差到無倫

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2009 21:23 發表
簡體字有一定水 ...
PM Link plx
delete

回覆 79# 的帖子

搵人去高登起佢出黎

引用:
原帖由 Boniface 於 9-12-2009 21:31 發表
搵人去高登起佢出黎
我原本今日空堂無聊想起埋佢地址
但諗下諗下…都係無謂浪費我張絕版IP卡

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2009 21:33 發表

已經禁用了

引用:
原帖由 gtoray 於 9-12-2009 21:37 發表

已經禁用了
noooooooo~
算…我當收藏品…

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2009 21:23 發表
簡體字有一定水 ...
俾D LINK尼睇下好WOR
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2009 21:33 發表

無用GA, 佢用公海IP...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-12-2009 11:29 發表

無用GA, 佢用公海IP...
好似我咁...搵我唔到搵我唔到.....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-12-2009 11:27 發表

俾D LINK尼睇下好WOR
http://www.wargameyau.net/viewthread.php?tid=106067&page=9&fromuid=28929#pid881287
去咕狗查UFO118有更多

做咩個post又上返黎

一分姦耘,一post收獲

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

乜呢條友(sorry, 已經係最好ge形容)值得大家花咁多心機咩?

發新話題