發新話題

今日cqb好黑仔

引用:
原帖由 rYaN 於 24-4-2012 16:02 發表
都唔明點解可以打game變打交!
早排某x鋪老闆話我打果d兩面力game係乸型game
我心諗打你所謂既乸型game好過去打交,我係去玩唔係去打仗
我先係你想台見到班"好man"既真漢子, 話打CQB要1.99999J, 仲話打game唔流血不如唔好打

引用:
原帖由 tf141 於 24-4-2012 17:18 發表

我先係你想台見到班"好man"既真漢子, 話打CQB要1.99999J, 仲話打game唔流血不如唔好打
我之前都識個講同樣說話既人...
見到佢個頭比人FULL到好似生晒暗瘡咁真係好鬼驚
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 tf141 於 24-4-2012 17:18 發表

呢個世界真係乜人刀有架

引用:
原帖由 tango1997 於 24-4-2012 17:59 發表

呢個世界真係乜人刀有架
人愈大愈深深感受到咩叫一樣米養百樣人

唔死就同佢玩肉搏啦
依家野好難唔認死

引用:
原帖由 tango1997 於 24-4-2012 14:48 發表
嘩。。。。拱無品。。。。拱樣撚化你地 。。。。單野有無下文
大家衰打交!如果佢報傷人!大家番差官!佢未必著數!相當年大家係KWS吹水就話去玩!撘上撘!啲槍又亂改!冇乜rules!不死唔奇!不過打交就唔好!報警就真係冇品!玩致嗎!死要面!搞到大家都冇引!

CID落篿就算!之後去大場打!唔再打街戰!

不死人都唔咪啲乜野!我覺得打鬼火最賤最冇品最衰格!

其實...如果真係如樓主咁講...
(講係出手攬頸個樣..唔係不死人問題)
如果對方真係出手...搵host 唔理...搵場管唔理
當下係咪真係要搵個警察出面黎先保護下自己呢..
因為如果真係佢整一整你條頸
有乜頭昏身興....
真係保險都唔理你既wor (如果你冇報警)
出手既人....算唔算侵害人身or攻擊呢?!

發新話題