發新話題

[認真] 如何保養辣雞?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-11-2012 22:14 發表
我有米ge話一定要買部辣槍柄
正宗德佬嘢喎,不過Weller都有好多半專業平價model ,最平一千幾佰都有一set...

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 潛陣水 於 12-11-2012 22:14 發表
唔一定係MIC插既, 樣似姐
舞台Lighting Panel都用呢種樣既插頭, 不過唔係插mic!
甚至可能係beepbeep聲果d野
係多芯Din揷,比電同數據技雞嘅...

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-11-2012 22:12 發表
武林聖火雞!

RJ45係連電腦,USB係入program???
但連電腦何須在前面???
仲有個咪插.....

唔識估吓姐
乜USB唔可以輸入數據架咩 。。。。淨係用泥差電?

引用:
原帖由 T-800 於 12-11-2012 22:16 發表

您地有所不知,佢貴就貴在:佢表面上係一枝辣雞,但其實係一部卡拉OK機....

呢個好正
除左係一部卡啦ok外。。。。禾懷疑重係一枝戰斧導彈系統既雷達屏幕觸碰筆

真正具有"燒穿雷達"功能

係多芯Din揷,比電同數據技雞嘅.......咁RJ45同USB頭就好可疑了

USB係播MP3,MIC插駁MIC,RJ45上網.

咁就天涯若比鄰地同分廠同事邊唱K邊上錫....

好彩成篇野在吹水廣場姐。。。。如果唔係。。。。成班比人夾哂去老鹵領事館

回覆 90# 的帖子

laugh die me

引用:
原帖由 tango1997 於 12-11-2012 23:14 發表
好彩成篇野在吹水廣場姐。。。。如果唔係。。。。成班比人夾哂去老鹵領事館
好彩成篇野在吹水廣場姐。。。。如果唔係。。。。成班比人夾哂去green hill hospital

引用:
原帖由 T-800 於 12-11-2012 22:16 發表

您地有所不知,佢貴就貴在:佢表面上係一枝辣雞,但其實係一部卡拉OK機....

真架!訓練大家正確控咪手勢:拉開少少支咪,吾好錫住支咪來唱,否則後果自負....

附件

13-11-2012 00:13

引用:
原帖由 T-800 於 13-11-2012 00:10 發表

真架!訓練大家正確控咪手勢:拉開少少支咪,吾好錫住支咪來唱,否則後果自負....

耳仔都會大D嫁~?

E個POST比我E個白痴仔學到唔少野!

唔知有冇師兄試過拿錯雞頭呢...

先指聲明... 我... 試過...

引用:
原帖由 T-800 於 13-11-2012 00:10 發表

做乜擺奧巴馬幅相出泥呀?

引用:
原帖由 tango1997 於 12-11-2012 23:14 發表
又唔係友台洗乜驚

引用:
原帖由 tango1997 於 13-11-2012 01:11 發表

做乜擺奧巴馬幅相出泥呀?
連任左,賀下イ巨................係時候用 " 覇王 "

happy shooting!

驚??? 驚乜?
咪扮型喎。。。我真係唔G你想表達乜喎

發新話題