發新話題

難忘一齣戲

回覆 90# 的帖子

你地班神人乜都diy梗係唔使出
我成日都要整呢樣買嗰樣

引用:
原帖由 kai_matt 於 15-11-2012 17:33 發表
你知我四眼應該都見過我女友啦
成日一齊去朗哥度架wor
佢玩陳黑 我睇嘢
依?!may be我見過你....

引用:
原帖由 kai_matt 於 15-11-2012 17:46 發表
我成日都要整呢樣買嗰樣
DIY大Q o酉咩....買左無寫開箱文姐

回覆 92# 的帖子

你玩嘢呀又
我同你交收過
你點會無見過我

忘記左

回覆 95# 的帖子

第二次喇

I bought what parts from you?

引用:
原帖由 kai_matt 於 15-11-2012 17:46 發表
我成日都要整呢樣買嗰樣
你估我想diy架 。。。。。你估我唔想就咁買架 我學歷又低。。。。又揾唔倒錢。。。。28個英文字母刀未識齊 。。。。又唔識聽英文。。。。又唔識講英文。。。。又唔識寫英文。。。。刀無乜能力去交朋結友啦 。。。。唯有係forum...自high 啦

回覆 97# 的帖子

你賣坦克車呀

OIC!!!!

引用:
原帖由 tango1997 於 15-11-2012 18:22 發表

你估我想diy架 。。。。。你估我唔想就咁買架 我學歷又低。。。。又揾唔倒錢。。。。28個英文字母刀未識齊 。。。。又唔識聽英文。。。。又唔識講英文。。。。又唔識寫英文。。。。刀無 ...
Tango 兄,英文字母好似有29個喎
講笑唔好打我。

我十分欣賞你地d DIY
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 tango1997 於 15-11-2012 18:22 發表

你估我想diy架 。。。。。你估我唔想就咁買架 我學歷又低。。。。又揾唔倒錢。。。。28個英文字母刀未識齊 。。。。又唔識聽英文。。。。又唔識講英文。。。。又唔識寫英文。。。。刀無 ...
me too

引用:

都話叫你睇芝麻街聽歌仔學英文o各....
https://www.youtube.com/watch?v=yzLi_y4Vv5s

引用:
原帖由 2slow 於 15-11-2012 19:21 發表

Tango 兄,英文字母好似有29個喎
講笑唔好打我。

我十分欣賞你地d DIY
但我肯定有28個 。。。。你唔好再坤我 。。。。我笑文末至於哀成咁 。。。哈哈哈哈

係咪26個?我常數少一個

發新話題