發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-12-2012 17:41 發表
Quote自WGX...

「對事,不對鋪」
請各位會員留意,本子版的發帖及回帖,應以「對事,不對鋪」的原則發表。

********************************************************************************************* ...
師兄解釋左點解D 人一去個個區講野大部分比人BAN POST 原因...

對鋪都要睇對邊間, 你對慱X 呢D 細鋪佢唔理你, 但如果你對某間鋪, 就會有好多高人回覆
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 tango1997 於 17-12-2012 17:49 發表

好正呀 。。。所以禾話"on溝有樣睇“
老實,如果on溝平幾舊,我又唔介意

引用:
原帖由 loveless 於 17-12-2012 14:17 發表
值得思考既係...點解在如此管理之下, 佢依然係最旺丁既架步....
咁真係好老實講, 唔計二手區果d
果邊都的確係多野睇既, 資料多, 唔同種類既分區都有, 係有好多資訊既
我而家有咩事爬文都一定係上WGY先

但係有時果到d氣氛真係唔係幾舒服, 雖然料多, 但係我冇辦法係呢個討論區"討論"
我而家已經開始愈嚟愈覺得WGY只係一個Airsoft既維基百科, 要舒服要傾到計, 梗係要過嚟CGF啦

最愛CGF啦梗係
係CGF度偉論完潛返三兩日又係一條好漢, 如果我係友台一定比人BAM左九世永不世生無得返生

引用:
原帖由 潛陣水 於 2012-12-18 01:46 發表
最愛CGF啦梗係
係CGF度偉論完潛返三兩日又係一條好漢, 如果我係友台一定比人BAM左九世永不世生無得返生
厚顏無恥.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 18-12-2012 02:01 發表

厚顏無恥.
咁直接既

引用:
原帖由 於 18-12-2012 02:01 發表

厚顏無恥.
  x3000000

引用:
原帖由 tf141 於 18-12-2012 01:37 發表

果邊都的確係多野睇既, 資料多, 唔同種類既分區都有, 係有好多資訊既

但係有時果到d氣氛真係唔係幾舒服, 雖然料多, 但係我冇辦法係呢個討論 ...
有D文我人頭擔保你係爬不到的
爬文上岩氏姑la

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-12-2012 18:05 發表

師兄解釋左點解D 人一去個個區講野大部分比人BAN POST 原因...

對鋪都要睇對邊間, 你對慱X 呢D 細鋪佢唔理你, 但如果你對某間鋪, 就會有好多高人回覆
版規不准回覆呀

佢D版規搞到乜都吾講得...我想睇佢班版主出範文

我寫版規好簡單:
帖文須符合以下三項,否則禁言30天:
1.廣告商,贊助商永遠是對的
2.如果廣告商,贊助商有錯,按第一條處理
3.遵守版規

去讚衰佢 ....

1.嘩,兩日前姐嘛.wgz reply好很快呀.肥仔對客眼神泥件事上好慈愛呀.我叫佢去比貨,佢話仲係火炭.火炭你估柴義灣呀,西瓜刀多扁鑽多,飲啤酒都飲死你!

2.兩日前姐嘛.我問筒公呀叔野泥件事上,佢用一個哲人ge眼人神秒左我一下,打掉了我的自尊,使我建立番自信.我有了自信但未有答案,令我重新反思消費主義.佢"吟"老闆前入我袋,在此衷心感謝,提名其成為動感之都親善大使,去newyork同成龍隻dup隻.

3.兩日前姐嘛.我覺得全香港槍友好似殺左佢地老豆泥件事上,感到歉意,希望大家派代表遞交道歉信,送康乃磬及獻吻.答謝佢地默默地守衛地球...

依家有彈有讚區比人有彈無讚了^^
你的日子如何,你的力量也必如何

噢..無過去幾日果邊睇.........有彈有贊.......真係變左無得回
甘仲要來仲咩?單向發言?

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-12-2012 09:23 發表
依家有彈有讚區比人有彈無讚了^^
好事不出門。。。壞事傳千里

引用:
原帖由 tf141 於 18-12-2012 01:37 發表

但係有時果到d氣氛真係唔係幾舒服, 雖然料多, 但係我冇辦法係呢個討論 ...
但係某些區問嘢,被人串完笑完都無人教你

發新話題