發新話題

玩具展2014速報

引用:
原帖由 gtoray 於 7-1-2014 15:56 發表

差氣殼....好難平價喎...
sorry, 還以為係槍身入氣
你的日子如何,你的力量也必如何

870真係幾正,不過幾時出先得架~~~

我睇到佢講明買槍包2粒SHELL...ONLY~~~

Probably it's a tanaxa firing system ... ! :-D

引用:
原帖由 0o0p 於 8-1-2014 03:33 發表

我反而諗到用酒塞做彈頭
咁打落c眼,咪勁過食史立消

如果用真彈 size ... 應該可以買 d snap cap 返黎做代替品?

Bf3 mode...flechette

其實支m870 有一定危險姓
以下只係我天馬行空的估計,唔知岩唔岩:
1.支870跟哂真數,只係彈倉做細小小防止人入真彈(磨細小小粒彈殼/改撞針)
2.玩具彈殼入面空間可以放入任何物件(大頭針,釘,鋼珠), 然後用cover 蓋住
加上用co2 可以好大力

以上只係個人估計

今年airsoft依個sector好似比以往受重視...

入砂打到眼都等禁la...咁多變態仔,大把野改

引用:
原帖由 oscaroscaroscar 於 8-1-2014 12:16 發表
1.支870跟哂真數,只係彈倉做細小小防止人入真彈(磨細小小粒彈殼/改撞針)
2.玩具彈殼入面空間可以放入任何物件(大頭針,釘,鋼珠), 然後用cover ...
如果你居然會磨真彈塞落玩具槍又居然夠薑開槍, 就真係勇氣可嘉, 斷估法官都要呆一呆諗送你去邊度至適合...

玩為開心,要冒風險就無X謂

引用:
原帖由 oscaroscaroscar 於 8-1-2014 12:16 發表
2.玩具彈殼入面空間可以放入任何物件(大頭針,釘,鋼珠), 然後用cover ...
外表。。。只係外表全真數。。。內籠設計仿真。。。但不可能換上真件

引用:
比你入到真彈....又真係比你改到打得出好味?......不過都會炸鏜啦...到時你還有對手至算
一把手鎗用係警察上面,係用來保護人民
同一把手鎗用係壞人手上面,係用來搶劫殺人.......

引用:
沒有這天馬行空的估計, 玩玩具鎗會開心些吧! :-D

發新話題