發新話題

Cybergun FNX45

FNP can use burris fastfire

唔裝鏡又硬係爭緊d咁

引用:
原帖由 ayaka 於 9-7-2014 17:21 發表
Burris & Docter的MOUNT係共用的
RMR & Docter不能共用MOUNT
E家D Docter勁平,不過我都係鐘意Burris有開關多D , 樣又無咩分別
RMR我個人就麻麻,E個價錢買到支T1羅

唔知依家d
Docter, burris咩價位呢

引用:
原帖由 N_G 於 9-7-2014 18:44 發表

E家D Docter勁平,不過我都係鐘意Burris有開關多D , 樣又無咩分別
RMR我個人就麻麻,E個價錢買到支T1羅
DOCTER無開關都無咩所謂, 我個支GEN 2放係書架到無遮無掩
粒原裝電用左兩年半都用得

引用:
原帖由 gtoray 於 9-7-2014 18:49 發表
唔知依家d
阿公我覺得睇定D先, 支FNX45都唔知係咪跟埋DOCTER/BURRIS MOUNT PLATE, 同埋係咪真MOUNT數都未知

引用:
原帖由 ayaka 於 9-7-2014 18:56 發表

阿公我覺得睇定D先, 支FNX45都唔知係咪跟埋DOCTER/BURRIS MOUNT PLATE, 同埋係咪真MOUNT數都未知
我真係太心急了

引用:
原帖由 ayaka 於 9-7-2014 17:35 發表
E記的不算很貴呀...EXPS-3之前睇5K頭, 平過二手區
佢地買果d真品鏡好快比人掃晒

我等到荷包也乾了~

幾時有貨啊~~~~

引用:
原帖由 gtoray 於 9-7-2014 18:49 發表
唔知依家d
burris E家現貨同自己baybay連運應該差百零二百蚊到,docter都係貴300蚊-500蚊
加曬都係2千-3千加事,都幾低玩加

美國個面Docter, burris都長期有特價

搭單一問 Leupold deltapoint同rmr d牙係咪一樣?
想整支 Leupold deltapoint 2 玩下

早幾日見到現袋見到有支c-more鏡
但無留意係STS STS2 定RTS2
唔知裝唔裝到FNX

都係2k幾

我就平平地入定呢隻Dot仔,
如果用到/改到用到係FN45就好。
用唔到咪比番支PDW用羅。

附件

17-7-2014 14:45

17-7-2014 14:45

引用:
原帖由 RCman 於 17-7-2014 14:45 發表
我就平平地入定呢隻Dot仔,
如果用到/改到用到係FN45就好。
用唔到咪比番支PDW用羅。
我都留意到呢隻平西
請教下邊度入呀?

發新話題