發新話題

[認真] 拉登死左

引用:
原帖由 b.jam 於 3-5-2011 00:35 發表
http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=50011149
整呢段片條友做咩事...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=50011149
我笑到碌低
整片o個個short o左.................
My name is Laden,
JY Bin Laden
不要ban我

引用:
原帖由 JYBinLaden 於 3-5-2011 02:53 發表

我笑到碌低
整片o個個short o左.................
一定係 xbox fans
achievement unlocked

可能奧巴馬睇左讓子彈飛 依家就算真既拉登行出黎都俾人當係替身架la

引用:
做乜_野?

引用:
原帖由 101653 於 3-5-2011 04:06 發表

做乜_野?
係咪HIGH大左呀

條友真係有病LO...

毀屍滅跡就冇人知真定假, 下屆總統可以連任啦!

一般案件調查都係kept+年! 又今岩岩好+年多小小又遇着米国明年玩大選 ! 睇泥"澳班馬"行運!

我覺得今次殺呢個唔係(90%或以上)"乜燈" !

佢唔咪冇錢又到今時乃然有人出錢出力枱底下支持佢 ! 要整容及偷走到任何國家或地方恨本唔成問題 ! 中東,非洲及亞洲區今大要比一家今特別既"有錢人"躲藏事實唔難! 雖然大把人想發呢批大花紅財, 正是這樣米国情報局就全球收集太多知料, 就連大陸都有好多關於"乜燈或有關人物"在國內既藏身報告 ! 哈哈哈日日都今多人報料點處理呀做到"乜燈"死左都重有大把人來報料 ! 到今時今日呀"乜燈及其同黨"既恐怖主義及襲擊以經減小及對有關關注影響以經消化左很多. 米国要想辦法落台, 唔再洗一大筆錢在啲可大可小既問題上面 ! 話"乜燈"之死係佰利而無一害! 反正大把人唔會信佢死左! 雙方都唔會再出證據! "乜燈"也老了, 又要成日著草, 邊到揾到錢做野呀! 走得甩都會走啦! 米佬又比左隻死猫給別一條友食(新呀頭)! 唉! 真真假假! 笑了!

引用:
原帖由 rho837 於 3-5-2011 12:14 發表
一般案件都係kept+年! 又今岩岩好+年多小小又遇着米国明年玩大選 ! 睇泥"黑通"行運!

我覺得今次殺呢個唔係........
唔好意思...我睇唔明你講咩

當時的作戰中心

附件

3-5-2011 13:36

引用:
原帖由 Paul 於 3-5-2011 13:36 發表
當時的作戰中心
咁 "24" 嘅 ?

hahahhaah....wtf...

引用:
原帖由 Paul 於 3-5-2011 13:36 發表
當時的作戰中心
陣容強大!邊道搵架張相?

引用:
原帖由 2slow 於 3-5-2011 01:56 發表

整呢段片條友做咩事...
真係亂黎...

發新話題