發新話題

新手買槍...

抱歉,見到價錢就發狂了...
可惜永低行型號得好少,價錢同官網差唔多,自己係官網要食運費

引用:
原帖由 Contingency 於 1-5-2012 01:25 發表
抱歉,見到價錢就發狂了...
可惜永低行型號得好少,價錢同官網差唔多,自己係官網要食運費
其實你想要咩型號呢?
Glock既話18/F都可能會有, 冇都可以叫佢地幫你訂

佢個網唔一定show哂出黎
您一定要去行下架
個價都唔係正價,多數平d,所以要上去睇
冇您要既可以叫佢訂,

訂做?!!...真係唔講唔知...
咁係咪海鮮價...
18樓我都有行過,不過當時主要睇手套...

引用:
原帖由 Contingency 於 1-5-2012 01:45 發表
訂做?!!...真係唔講唔知...
咁係咪海鮮價...
18樓我都有行過,不過當時主要睇手套...
訂貨.....

樓主,唔好怪我多口。Lee 個世界無可能又要馬兒好又要馬兒不吃草。每件物件都有佢ge 價值,你要做佢而達到你ge要求,付出係必然ge~
我諗Lee到7頁ge replies,我諗你整理下,都應該可以整到張checklist出黎,你出槍街行一轉,帶埋你ge預算資金出去,對比下,啱價就買,唔啱咪留番舊錢儲多陣先。

訂做........o嘴

不過講真, 我覺得如果學樓主話唔買長槍住, 我覺得唔一定要買HOLSTER住既~
我平時打CQB多數都只拎手槍, 講真真係冇幾可會HOLSTER, 出到死人區唔想拎住咪放低囉~
縮縮北行鳥 =口=

我又將訂貨同訂做睇錯左...
多謝各師兄的意見槍套我會好好考慮
據說唔少廠的夾馬記都用到,不過用反原廠好定,咩我們牌個D好

今日會落槍街行一轉....實地研究下

多謝曬各師兄的意見...
最後今日我係MK行泥行去...
用左$266X買左下列的野...

MARUI G18C
1個短夾
2個長夾
入彈器...
銃之氣134
MARUI 3200發BB
BLACKHAWK TACTICAL GLOVE

槍套的問題,18/F話馬記將支槍做大左....所以插唔入...
全MK都冇....
有冇CHING幫到我手...

我想搵 L2/L1 CQC 掛大腿的槍套...

FYI, 馬記D彈夾(Glock, hicapa)如果用D Size較大既BB會jam係彈夾舊膠度
最好用返馬記彈or相若size既彈
BB都有分5.9-6, 唔係真係粒粒都6mm; 馬記d bb彈係細粒d
例: 我試過胎姐0.2g白彈係會較易jam, 馬記跟槍送0.2g就無事
因為我試過jam係彈夾度好多次,之前一路都唔知點解, 最後發現係size問題

連射用134a要注意氣化問題, 可能會因為降溫令力度更細, 唔長扣就基本上無大問題, 唔好令隻彈夾太凍而影響氣化力

引用:
原帖由 Contingency 於 1-5-2012 20:11 發表
多謝曬各師兄的意見...
最後今日我係MK行泥行去...
用左$266X買左下列的野...

MARUI G18C
1個短夾
2個長夾
入彈器...
銃之氣134
MARUI 3200發BB
BLACKHAWK TACTICAL GLOVE

槍套的問題,18/F話馬記將支槍 ...
換SLIDE可以幫到你...有D牌子話個SLIDE做番窄的~
縮縮北行鳥 =口=

可唔可以指明係邊個牌子... ...THX

...原來係公差問題...

引用:
原帖由 Contingency 於 1-5-2012 21:03 發表
可唔可以指明係邊個牌子... ...THX

...原來係公差問題...
PGC
縮縮北行鳥 =口=

PGC係咩地方出GE??

發新話題