發新話題

[認真] 南丫島撞船事故

引用:
原帖由 Vindicator 於 2-10-2012 19:52 發表
禁都講得出
人渣都不如!

引用:
原帖由 Vindicator 於 2-10-2012 19:52 發表
禁都講得出
依D人會識D咩吖.....諗法白痴到噤明顯係小學雞,佢今次就真係自作聰明嘞
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
禁都講得出
原文刪左無得report
不過我睇完真係好.不安,可以報警嗎?

RIP 無線個台徽都轉咗黑色啦!

死亡人數增至38人
願死難者安息....

引用:
禁都講得出
次次有親呢D事(如馬泥Lie事件)
實有D人寫呢D野博出位

仇恨不能起死回生! 讓死者安息, 讓生者安慰!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

打個比喻都唔得, 收聲.

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 2-10-2012 20:21 發表
死亡人數增至38人
願死難者安息....
你玩夠未呀?。。。。家陣東華善款數字牙?。。。。你係唔係欠 呀?。。。。關心呢件事既師兄們,自會留意死傷者消息。。。。米能重覆係咁提住啦。。。。你想握post 就去第度啦。。。。

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-10-2012 20:07 發表

原文刪左無得report
不過我睇完真係好.不安,可以報警嗎?
已經比人起左底了

R.I.P.....

五個小朋友

R.I.P.

願死者安息, 傷者盡快康服...在世嘅親友節哀順變......但呢個時候竟然仲有政棍廢青乘機抽水..無恥地繼續乘機宣傳反共反政府.......乜都可以入政府大陸數....呢班犯民支持者真係可其齒冷..畜牲不如.....人命 原來係咁唔值錢 !!!!!反中 可以反到漠視人命 !!!!!!...呢種就係香港式民主自由 !!!呢D叫民主?...我真係DLLMCFH ...咪L比我係街見到佢地!!

R.I.P.

d人乜都反一餐, 又乘機抽水, 為反而反
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 yobit 於 3-10-2012 09:31 發表
願死者安息, 傷者盡快康服...在世嘅親友節哀順變......但呢個時候竟然仲有政棍廢青乘機抽水..無恥地繼續乘機宣傳反共反政府.......乜都可以入政府大陸數....呢班犯民支持者真係可其齒冷..畜牲不如.....人命 原 ...
其實跟反中有咩關係
死的都是香港人
只嘆家陣有D人已經變得盲目
只顧一己利益
為反對而反對

發新話題