發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-12-2012 18:05 發表

師兄解釋左點解D 人一去個個區講野大部分比人BAN POST 原因...

對鋪都要睇對邊間, 你對慱X 呢D 細鋪佢唔理你, 但如果你對某間鋪, 就會有好多高人回覆
自己生意做得差,唔改善,重要死撑
味好似大陸, 你可以去北京上訪,但去到就被人禁止     

果邊又河蟹左個post
有人彈ssp, 就比人刪貼
成個論壇由商家組成, 只准講好說話

引用:
原帖由 Jonny.R 於 18-12-2012 18:27 發表
果邊又河蟹左個post
有人彈ssp, 就比人刪貼
成個論壇由商家組成, 只准講好說話
Ssp?

ssp???佢應該唔會刪貼嫁喎會唔會去左第二區呀???

另佢個有讚無彈區真係無敵講到明...........

只接受相關店舖或場地負責回貼, 其他回貼一律刪除....

每有發貼於30天後會自動刪除

噤仲要黎做咩???
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 gtoray 於 18-12-2012 18:33 發表

Ssp?
嘉頓, 前兩日仲見,琴日就唔見左

引用:
原帖由 Jonny.R 於 18-12-2012 18:40 發表

嘉頓, 前兩日仲見,琴日就唔見左
http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

呢個?

皇家空軍

老老實實, 我覺得果邊技術性討論好過呢道(我會唔會被河蟹?)

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 18-12-2012 20:09 發表
老老實實, 我覺得果邊技術性討論好過呢道(我會唔會被河蟹?)
會, 你已經死了~

引用:
原帖由 Royal_9413 於 18-12-2012 20:07 發表

http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1

呢個?
緊係唔係 呢個係問野post又唔係彈野post
內容係講起果到買左支m24,返屋企見有問題,拎返去人地推卸責任
來得快 去得快 搵到條link都只有特定用戶先睇到

引用:
原帖由 Royal_9413 於 18-12-2012 20:09 發表
咁每一個地方都總有佢既長短處既,而且質素唔係單靠某一兩個突出項目就能夠建立
鵰。豹。狸。獅。狒

甘果邊都有好處, 就係d 消息來得幾快下
就好似果邊已經有KWA Kriss 開箱文, 但呢到連馬記mp7都冇乜人講

引用:
原帖由 Jonny.R 於 18-12-2012 21:36 發表 甘果邊都有好處, 就係d 消息來得幾快下就好似果邊已經有KWA Kriss 開箱文, 但呢到連馬記mp7都冇乜人講
我印象中有人講過下支馬記既,可能已經唔太多人有興趣掛,而且要鬥快我又覺得無咩咁既必要,總之大家睇得開心,吹得過癮就好了
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Jonny.R 於 18-12-2012 21:36 發表
甘果邊都有好處, 就係d 消息來得幾快下
就好似果邊已經有KWA Kriss 開箱文, 但呢到連馬記mp7都冇乜人講
最慘就係乜都有開箱文呢..............癈到無朋友嘅嘢都有開箱文........

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-12-2012 21:16 發表
咁每一個地方都總有佢既長短處既,而且質素唔係單靠某一兩個突出項目就能夠建立
所以我只係講一點, 並唔係總結

皇家空軍

引用:
原帖由 gtoray 於 18-12-2012 20:14 發表

會, 你已經死了~
咁都唔打埋"RIP"比我

皇家空軍

發新話題