發新話題

原來之前係差館涉嫌強姦人果個警察...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-12-2008 12:35 發表

都唔知幾多案都係咁不了了之ga la
出到這一招其實好"駁",真係要有十足證據,證明有病,
萬一法官覺得理據不足(好似昨日咁),最後又被判有罪,
法官會覺得你個求情假/冇誠意,仲死多兩錢重.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回復 106# 的帖子

橫掂都衰硬,點解唔駁呢

一係坐籠,一係唔坐,無話坐少D舒服D

重有衰D咁既野入去,都唔慌好受。

除左俾人身教外,聽人講,衰呢D入到倉,成個倉每人將一隻膠拖鞋拎出來,串起佢,綁係 JJ 度係個倉度行。
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 3-12-2008 15:25 發表
skip

重有衰D咁既野入去,都唔慌好受。

除左俾人身教外,聽人講,衰呢D入到倉,成個倉每人將一隻膠拖鞋拎出來,串起佢,綁係 JJ 度係個倉度行。
冇乜咁ge可能, 監獄有分類制的
佢d類(前警員?)唔會同一般犯一齊困

回復 108# 的帖子

唉.............有關人物的職業這個間題瓜田李下ms同jwlc都係唔適合搭咀
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 高!高!高! 於 3-12-2008 14:10 發表

出到這一招其實好"駁",真係要有十足證據,證明有病,
萬一法官覺得理據不足(好似昨日咁),最後又被判有罪,
法官會覺得你個求情假/冇誠意,仲死多兩錢重.
有醫生的專業證明的診斷就可以ga la

所以各位有咩要報復的,之前做多d 反常的野,之後見左醫生診斷左你有病之後先好去做野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

唔知大家有無睇過一套西片 「CRASH」。
片中內容是講述,美國洛杉磯發生一宗車禍,
男女黑人被白人警察歧視!
由於美國是多民族社會,
所以電影牽涉到各個種族,
當然包括白皮膚、黃皮膚、黑皮膚及其他人種等,
內容是探討種族問題。
結局就是,女黑人遇到嚴重車禍,
被困車廂,生命危在旦夕!
但歧視她之白人警察到場,
奮不顧身地將她從死亡邊沿救出,
故事的人物遭遇悲喜莫測,其實頗好看。

講咁耐都唔知講邊套?

斷背山,大家又知唔知?
佢就係贏了斷背山,
攞咗2005年奧斯卡金像獎那套西片!

相中就是白人警察救出女黑人主角的一刻!

總結就是無論你幾唔鍾意,幾憎警察,
當你有危難的時候,就是他們來救你!

http://www.crashfilm.com/

回復 111# 的帖子

算把啦,,師兄...牛皮燈籠,點唔明的

引用:
原帖由 gtoray 於 3-12-2008 18:01 發表

冇乜咁ge可能, 監獄有分類制的
佢d類(前警員?)唔會同一般犯一齊困
呀,據我一d懲教既朋友講,通常犯開一類既犯會關埋一齊,唔理你前身係咩都好。當然,如果爆倉,會轉去其他倉收監。

引用:
原帖由 tango10 於 3-12-2008 10:38 發表

事前比就是交易,
事後比就是強姦!
十萬一晚的佢都好天姿國色
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 113# 的帖子

懲教我都做過一排嘅,唔係通常犯開一類既犯會關埋一齊,而係需要特保護既犯會關埋一齊,如知名人仕,性罪犯,公務員等...免受其他犯人騷擾

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-12-2008 23:55 發表

十萬一晚的佢都好天姿國色
一念天堂,
一念地獄!
好多時都見好多女仔是好冧警察, 消防呀咁!
真是會自動送上門嫁!

[quote]原帖由 tango10 於 4-12-2008 10:06 發表

一念天堂,
一念地獄!
好多時都見好多女仔是好

[quote]原帖由 RMP 於 3-12-2008 23:59 發表
懲教我都做過一排

發新話題