發新話題

[認真] 煨番薯母女遭檢控 200人圍觀求情

引用:
原帖由 jh333233 於 27-1-2009 20:58 發表
點解個post又起左火既...之前唔係鎖左架啦咩
你係唔係想lock post
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 seals 於 27-1-2009 20:56 發表
又問大家一個我多年無問嘅問題!

你係一個軍裝警察,係街市截停咗一個非法入境嘅大肚女人,
佢跪地求你:「呀蛇 !! 我老公有病,個仔過兩日就出世,俾次機會啦!.....wo....wo..!」
...
最憎就是大陸女人嫁港人!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 27-1-2009 21:04 發表

呢樣我唔評論,可能佢哋真心相愛呢?

等多幾個會員回覆我先開估!

引用:
原帖由 seals 於 27-1-2009 21:11 發表

呢樣我唔評論,可能佢哋真心相愛呢?

等多幾個會員回覆我先開估!
開估??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

IQ題??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 17:52 發表

死喇佢面紅....早知唔提公廁啦....
咩公廁?
塞你個頭落公廁~~!

引用:
原帖由 tango10 於 27-1-2009 21:04 發表

車, 係有d人冇本事娶港女je~

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2009 21:41 發表

咩公廁?
塞你個頭落公廁~~!
張佢個頭沖落海

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 18:04 發表

其實呢....我都幾有自信架....

假如我行入一D哲古華拉既酒吧....我都覺得自己應該受歡迎架
受男仔歡迎?
女仔討厭?

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2009 21:45 發表

受男仔歡迎?
女仔討厭?
先決條件係做低泉女

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2009 21:42 發表

車, 係有d人冇本事娶港女je~
個班過江鳳好利害架!  
當年我做個間銀行的兩位經理都放棄港女友娶左廣州女人!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.

引用:
原帖由 tango10 於 27-1-2009 21:55 發表

個班過江鳳好利害架!  
當年我做個間銀行的兩位經理都放棄港女友娶左廣州女人!
的確大陸女人ge溫柔嫵媚, 香港女人係比較缺乏
但係佢地ge攻於心計, 見利忘義都好可怕

引用:
原帖由 gtoray 於 27-1-2009 22:09 發表

的確大陸女人ge溫柔嫵媚, 香港女人係比較缺乏
但係佢地ge攻於心計, 見利忘義都好可怕
果然老經驗! 佢地玩手段好勵害! 而且好厚面皮!
我同班有個大陸婆, 同個醫生抽血, 抽唔中, 仲要亂掉針頭同埋無除止血帶, 跟住仲可以差起腰
笑住咁同個醫生講! 佢仲成日打尖唔排隊!

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 21:47 發表

先決條件係做低泉女
泉女係我的...
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

嘩........乜越講越遠嘅..............

HAPPY SHOOTING!

發新話題