發新話題

[歷史]點解廣華街會有咁多鋪頭賣槍

引用:
原帖由 tango1997 於 4-5-2012 12:42 發表

個個係"肥玲"
肥老細,肥佬玲今時今曰KiT左啦!
偽君子!永遠虛偽!

請問什麼是KIT咗....

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 tango10 於 4-5-2012 11:23 發表

戒舍以前是在食為先, 後來去咗九龍城樓上舖, 現在時不時都會有網上交易!
Thanks 明白哂!我識去係後期了
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 T-800 於 4-5-2012 12:45 發表
請問什麼是KIT咗....

佢日日跑步無肚腩唔係肥佬了
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 12:51 發表

.....最近個零禮拜月又見肚

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 12:51 發表

哦....FIT咗....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 4-5-2012 12:54 發表

哦....FIT咗....

Sorry sir
偽君子!永遠虛偽!

請問有無舊官塘友....好想求證下30幾年前近康寧道賣搖控飛機、船果間是否叫"模型之友"呢...... thx!

HAPPY SHOOTING!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 12:55 發表

Sorry sir
嘩....唔好咁大禮喎...

禾尋找緊青看見證

引用:
原帖由 T-800 於 4-5-2012 13:06 發表

嘩....唔好咁大禮喎...

點都好

果時灣仔三根有雨兩三個師父,祖哥,文哥,二百檔等等

牛X哥架車紅色曰產車頂噴左美國旗
偽君子!永遠虛偽!

有無人揾得番自己呀x!!

回覆 132# 的帖子

三根1996年12 月8日 四百人大戰大相就有揾到自己!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 13:29 發表
三根1996年12 月8日 四百人大戰大相就有揾到自己!
梁家輝果張..................! 當年天使人?
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 4-5-2012 13:44 發表

梁家輝果張..................! 當年天使人?
你有粉

發新話題