發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

引用:
原帖由 faihk 於 31-8-2012 23:24 發表

檸檬就有...
SO SAD.....您吾差姐,好心您主動積極D LA   拾卜 U! ...

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 faihk 於 31-8-2012 22:40 發表
一日去左咁多P, 睇POST睇死人...

BTW, 如果真係世界末日, 我想最起碼交返個女朋友先囉...
交返個男朋友囉~

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 23:28 發表

SO SAD.....您吾差姐,好心您主動積極D LA   拾卜 U! ...

THX師兄

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 23:08 發表

不可説...在下也但願不是...

俾軍醫叔你吊癮

引用:
原帖由 gtoray 於 31-8-2012 23:30 發表

交返個男朋友囉~
你受唔受先~?

引用:
原帖由 faihk 於 31-8-2012 23:36 發表

你受唔受先~?
公然挑逗呀公

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 15:02 發表

軍醫確信天外文明,希望大家一起來研討吓....   

我都信...宇宙咁大....人類唔會係唯一既....

講到外星文明,末日之類ge,
小弟即時滿腦子mass effect (電腦遊戲)

有外星人!唔信!睇下!We are not alone!

http://www.youtube.com/watch?v=i ... outube_gdata_player

可能外星人令到世界末日就是這樣!

http://www.youtube.com/watch?v=x ... outube_gdata_player

我諗外星人ufo末日呢dtopic 傾下無咩所謂,但有關宗教既就唔多好喇,九成鬥交收場,請大家高抬貴手
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 128# 的帖子

HaHa, will the Curiosity in Mars find the Prothean artifact which lead us to the Charon Relay?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-9-2012 07:41 發表
我諗外星人ufo末日呢dtopic 傾下無咩所謂,但有關宗教既就唔多好喇,九成鬥交收場,請大家高抬貴手
哈哈哈哈
如果唔帶攻擊成分就無事嘅

引用:
原帖由 kai_matt 於 1-9-2012 09:35 發表

哈哈哈哈
如果唔帶攻擊成分就無事嘅
哈哈...沒錯....

happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 10:12 PM 發表

2012當然無咁快會末日....只不過今年地、水、火、風、空的大災難會特別多特別嚴重就是肯定的....
係咪因為八運o既關係??
希望你係100米之外睇到La

引用:
原帖由 alan512 於 1-9-2012 22:13 發表

係咪因為八運o既關係??
又不是完全的關係......反而八運主 "艮掛" 、主少男、主東北鬼門....主比較多離奇古怪事及傳聞等....

災難多係跟共業積聚太多、人心太坏有関...

happy shooting!

發新話題