發新話題

[認真] 如何保養辣雞?

引用:
原帖由 T-800 於 13-11-2012 18:40 發表

吾制....... 要預埋tango 仔禾至去飲....

happy shooting!
你。。。。

你唔去?!

我今日見到佢用界刀批個雞頭去整走d炭化物
隻雞係solder station數碼控溫果隻

引用:
原帖由 潛陣水 於 15-11-2012 01:50 發表
我今日見到佢用界刀批個雞頭去整走d炭化物
隻雞係solder station數碼控溫果隻
下..... 邊個佢...?

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

回覆 124# 的帖子

學校個Lab tech
話說上手唔知冰個壽頭用到隻雞黑曬咀, 我用果時連用濕海棉都抹唔乾淨,唔上鍚, 錦叫佢黎幫幫手啦
點知佢手起刀落去搲隻雞

Holy Shzzzzz

引用:
原帖由 潛陣水 於 15-11-2012 03:00 發表
學校個Lab tech
話說上手唔知冰個壽頭用到隻雞黑曬咀, 我用果時連用濕海棉都抹唔乾淨,唔上鍚, 錦叫佢黎幫幫手啦
點知佢手起刀落去搲隻雞
拱佢刮完隻雞咀你上唔上到錫丫?

仲有無得唱K?

引用:
原帖由 tango1997 於 15-11-2012 07:37 發表

拱佢刮完隻雞咀你上唔上到錫丫?
整完一輪, 又搲又加鍚係海棉撩幾野, 之後上到了
隻雞又唔係我既, 話知佢做乜, 總之有得比我用就得

引用:
原帖由 潛陣水 於 15-11-2012 13:17 發表

整完一輪, 又搲又加鍚係海棉撩幾野, 之後上到了
隻雞又唔係我既, 話知佢做乜, 總之有得比我用就得
唔緊要LA.......搞衰左支"咀" 買過支都係 "廿零卅蚊" ( 美金 ) 姐,個LAB有錢既....

HAPPY SHOOTING!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-11-2012 12:28 發表
仲有無得唱K?
您交學費等軍醫教您唱歌,最近軍醫重操十幾年前故業,幚某團體教人唱歌....(真架!)

Happy shooting &happy singing!

引用:
原帖由 T-800 於 15-11-2012 17:17 發表

您交學唱費等軍醫教您唱歌,最近軍醫重操十幾年前故業,幚某團體教人唱歌....(真架!)

Happy shooting &happy singing!
請唔請代唱。。。。我有興趣

引用:
原帖由 tango1997 於 15-11-2012 17:26 發表

請唔請代唱。。。。我有興趣
我地唔係果d昆人公司,無呢d屎橋架喎.....

happy shooting & happy singing

引用:
原帖由 T-800 於 15-11-2012 17:17 發表

您交學費等軍醫教您唱歌,最近軍醫重操十幾年前故業,幚某團體教人唱歌....(真架!)

我唔靚仔都做得明星?!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-11-2012 18:02 發表

我唔靚仔都做得明星?!
我相頭唔得。。。我要做幕後代唱呀

發新話題