發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

順便問下之前禁玻璃彈又係咩一回事?
明明玻璃珠無罪呢

又乜事呀?關反鋼珠、反鉛彈有乜關係?

引用:
原帖由 lotolost 於 6-4-2013 00:33 發表
我由9:45等到10:17,你約我10:00
哦! 鬼鬼鼠鼠沖入去走一陣就番出黎、根往又走番黎果個就係你呀?
你連計數字都唔識就過往啦! 屎忽鬼要講過黎講! 唔好周圍玩串人地party!
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 違規內容 6-4-2013 08:10
  • gtoray 金錢 -10 違規內容 6-4-2013 08:10

引用:
原帖由 mic_hk 於 6-4-2013 00:42 發表

哦! 鬼鬼鼠鼠沖入去走一陣就番出黎、根往又走番黎果個就係你呀?
你連計數字都唔識就過往啦! 屎忽鬼要講過黎講! 唔好周圍玩串人地party!
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hp ... 3_10200683392914832 ...
我座定定等你,乜野行出行入?

果邊禁言點講?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-4-2013 00:40 發表
又乜事呀?關反鋼珠、反鉛彈有乜關係?
因為玻璃珠都危險?類比論證

引用:
原帖由 lotolost 於 6-4-2013 00:44 發表
我座定定等你,乜野行出行入?
你條屎忽鬼明顯想用我黎玩串其人地個論壇!
我就唔會再係人地既地方同你講嫁啦~
要講過黎踩我場丫! 廢柴!

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -20 違規內容 2nd warning 6-4-2013 08:11
  • gtoray 金錢 -20 違規內容 2nd warning 6-4-2013 08:11

引用:
原帖由 mic_hk 於 6-4-2013 00:49 發表
哈!只係你對我一無所知

引用:
原帖由 mic_hk 於 6-4-2013 00:49 發表

要講過黎踩我場丫! 廢柴!
係臀部幽靈,吐口水講過!

唔好post war!

看兩位話語中的訊息,兩位都係老pat pat la,一人少句比下面好吾好

岩岩係隔離台最hit個post既208樓
突然明白曬一切

再搞太多私人恩怨阿公遅早BAND POST.....

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 chris1 於 6-4-2013 00:59 發表
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152676148740231
^-極之誤導
同意,我好似有留言話最近一次狂徒唔係用買得到既氣槍
但係唔見左,可能我禁錯制.......

引用:
原帖由 faihk 於 5-4-2013 23:14 發表

有... 但係放係度睇既...
浪費左支 COMPACT 喎....一支好鎗来架...(合法鎗計....)

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

發新話題