21 12
發新話題

Gemtech Tactical

Gemtech Tactical

請問一下圖中手槍繩係唔係叫"floiage"色??

唔似. foliage green 似灰灰銀銀咁.  [op踼tical 成日都用d無既色尼做相. pa啦clete 都無三沙賣 但都用三沙相]

我其實想買沙色架,不過佢得black同floiage比我選擇

引用:
原帖由 波仔 於 18-7-2007 01:22 發表
我其實想買沙色架,不過佢得black同floiage比我選擇
佢有相應該有生產 佢佢無入貨. 試試其他地方

有冇相比小弟睇下綠色同沙色既分別呀??

呢條野.....
沙色水水都深淺唔同......
條繩個線芯會走出黎, 以為加熱可以整到......但係其實係會斷埋

回覆 #6 華田 的帖子

你燒斷埋?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 華田 於 18-7-2007 02:23 發表
呢條野.....
沙色水水都深淺唔同......
條繩個線芯會走出黎, 以為加熱可以整到......但係其實係會斷埋
sure, it a thermoset material~~!

有冇其他款推介下呀??

引用:
原帖由 波仔 於 18-7-2007 01:31 發表
有冇相比小弟睇下綠色同沙色既分別呀??
呢樹可能幫到你~
http://www.emdomusa.com/whybetter-CM.html

THANK YOU

引用:
原帖由 14692 於 18-7-2007 05:52 發表
你燒斷埋?
呃你咩

引用:
原帖由 golliwog19 於 18-7-2007 09:43 發表

sure, it a thermoset material~~!
而家搵緊邊度有得車過條線....

回覆 #13 華田 的帖子

tie them together

引用:
原帖由 Kitju 於 19-7-2007 15:10 發表
tie them together
但係打完結穿唔過個 lanyard hole 喎~

21 12
發新話題