發新話題

new comer想買支中國槍..........

其實你明唔明咩係金弓?
唔會有人問"在哪可買到金弓"架喎

金色既彈弓.....
廣華咪有囉..

引用:
原帖由 豬肥 於 20-7-2007 13:51 發表
金色既彈弓.....
廣華咪有囉..
金弓係出中國槍既公司
唔係彈弓

買M14或AK啦

M16/M4及MP5有D組裝公差大上的小問題出現時新仔不知如何修理

例如:轉速改變, 電線位不過電

順便問下…國產ak有邊間出既邊支信得過?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 20-7-2007 15:18 發表
順便問下…國產ak有邊間出既邊支信得過?
c馬

我的msn是 lstgordon2000@hotmail.com
有好心的人就叫我,
幫下我呢個new comer,

引用:
原帖由 lstgordon 於 20-7-2007 15:22 發表
我的msn是 lstgordon2000@hotmail.com
有好心的人就叫我,
個個都好好心....不過問題出係你自己身上....

引用:
原帖由 lstgordon 於 20-7-2007 15:22 發表
有好心的人就叫我,
直接起度討論唔得咩?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

請問金弓ak同akb質素行不行啊?
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

回覆 #22 lstgordon 的帖子

朋友仔你咁講野, 即係話呢度唔add你既人就唔好, 好心既就一定要幫你?

咁我就寧願做個黑心人喇...|)
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 Ate120 於 20-7-2007 13:53 發表

金弓係出中國槍既公司
唔係彈弓
呢個我知
我玩下野姐

回覆 #23 adrianyahk 的帖子

其實我唔明左好耐, 點解"幫新手"呢樣野, 已經由一件"好心做既事"變成一件"義務"?
點解老野辛辛苦苦積埋既知識要好似老奉咁教比新手, 仲要隨時比人噴番轉頭?

咩世界?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 20-7-2007 18:46 發表
其實我唔明左好耐, 點解"幫新手"呢樣野, 已經由一件"好心做既事"變成一件"義務"?
點解老野辛辛苦苦積埋既知識要好似老奉咁教比新手, 仲要隨時比人噴番轉頭?

咩世界?
如果我知既話我唔介意答佢地問題(我都唔係打得多)...反正我都係打幾隻字...
但係一開topic好似自由行入金鋪咁,老馮地有問就要必答,自己又唔check下先....
新手有野唔知當然正常,但係呢d月經到痴哂線既問題....真係自己search下啦...
大家都係坐係屋企對住個四方箱,問問題,有番d禮貌都得 je~

sor!!!!!!
我的意思是誰可以得閒可和我詳談.
我怕在這問太多會太煩,所以想請個人和我慢慢談.
如有冒犯,請見諒!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發新話題