發新話題

總督旗 Governor's Standard

This is nice.Where can i buy it?
Thx~ C-hing
hello

我都買左!! 香港少有佳品!! 貼在3 DAY PACK日日話比人聽我係港英 _ _

ching想買可到FB...找找看,間野網售,我唔想賣廣告

引用:
原帖由 bg12_2 於 30-5-2012 01:22 發表
我都買左!! 香港少有佳品!! 貼在3 DAY PACK日日話比人聽我係港英 _ _

圖1,2個章早前係朋友fb見到有人post,唔知幾錢呢
----------------------------------
唔洗理果d人喎, 錦的確係殖民地出世嘛

有無正式香港旗既 badge ?

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%97%97
1959 年啟用o個隻呢?

又或者,呢一個都得
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9B%BE%E5%BE%BD

正式香港旗果款好多出過
我個人覺得呢隻仲正!

引用:
原帖由 bg12_2 於 30-5-2012 04:30 發表
正式香港旗果款好多出過
我個人覺得呢隻仲正!
正就正,不過嫌佢中間個位細得滯,如果大隻 d 就好啦!

我都有買.
車工好好.
已這價錢來講,算直.
此終受個英女王生日假期多年,買來懷念下都值.

網主真係好有心思! 新相好正呀!

唉! 強國人真係無恥!
連龍獅英國旗政治不正確都一樣要抄!十幾年唔出,人地一做你就即抄

香港有心做設計嘅人已經好少,都要比佢地攪,可惜

如果家下重係港英時代!會唔會以經用ACU?

引用:
原帖由 rho837 於 22-6-2012 20:22 發表
如果家下重係港英時代!會唔會以經用ACU?
MTP呀

知!因為澳洲commando都有ACU! 所以啲想象力發放下!

如果駐港居加兵著MTP帶紅色雙刀章!幻想下都正 

引用:
原帖由 bg12_2 於 30-5-2012 01:22 發表

我相信在坐大部份人都係「英屬香港」出世既...

澳洲commando有用ACU ?

發新話題