28 12
發新話題

2012 MOTOR有得賣了

2012 MOTOR有得賣了

紅狼有貨了, 但係過2K一隻
重有咩副廠MOTOR好用呀? 我支野成幾個月無玩過了

點解唔買隻ctw用住先?

引用:
原帖由 ayaka 於 24-5-2012 14:35 發表
紅狼有貨了, 但係過2K一隻
重有咩副廠MOTOR好用呀? 我支野成幾個月無玩過了
副廠可用Fcc

2000.........仲貴過成支aeg.....我真係諗唔到一隻motor入面會有d咩技術,令到佢可以賣到過2000一隻....

引用:
原帖由 優之涼粉 於 25-5-2012 01:13 發表
2000.........仲貴過成支aeg.....我真係諗唔到一隻motor入面會有d咩技術,令到佢可以賣到過2000一隻....
超合金X

buy FCC law

引用:
原帖由 jpg 於 24-5-2012 18:09 發表
點解唔買隻ctw用住先?
因為想等埋隻2012先
點知咁死貴....
明天去望下ctw先

請問有無兄弟可以比隻壞左燒左無用既,又可以唔要既SYSTEMA PTW 廠摩打比弟作研究之用呢

如果有的話請PM小弟.....不牽涉任可錢銀交易....任可時間地點任擇....小弟定當配合.....感激不盡

貴過有感無刷摩打.....唉...

回覆 8# 的帖子

我如果有实俾你

點解唔買fcc?

引用:
原帖由 mlcvm 於 25-5-2012 16:16 發表
我如果有实俾你
多謝師兄先

fcc好用嗎? 我睇fb張相個motor頭好粗糙, 好似係die-cast咁

引用:
原帖由 ayaka 於 25-5-2012 18:42 發表
fcc好用嗎? 我睇fb張相個motor頭好粗糙, 好似係die-cast咁
講真.FCC D野,你唔買番泥用過,你係唔會明點解佢會賣得咁貴都仲有大把鬼仔同日本仔買泥用~~~~

引用:
原帖由 magic_co2 於 26-5-2012 22:01 發表

講真.FCC D野,你唔買番泥用過,你係唔會明點解佢會賣得咁貴都仲有大把鬼仔同日本仔買泥用~~~~
師兄講野唔好咁弦啦!
只能夠講,佢地既product有好既亦有唔好既。

28 12
發新話題