20 12
發新話題

請問 ACU 面料

請問 ACU 面料

rip-stop

Yes, I agree, definitely Rip-Stop.

真品 美佬 RIP-STOP 只可見到橫線; 條 直線 要好近才見到的!!
如果遠近都見到 橫直 線,就是 仿品!!

去大丁/巷仔look look
本來無一物, 何處惹塵埃

去埋 信和 睇吓
ACU 真品 2手 都系$1xx -short size!
平成半!!

搭單一問,去老莫買d 二手真品會唔會係民版?
thanks...~

回覆 #9 Kira 的帖子

有機會係

引用:
原帖由 14692 於 24-7-2007 22:44 發表
有機會係
有機會唔係....

即係答左等於冇答...

回覆 #11 gtoray 的帖子

阿公你玩佢咩

引用:
原帖由 14692 於 24-7-2007 23:16 發表
阿公你玩佢咩
我覺得係你玩佢喎~

回覆 #13 gtoray 的帖子

冇d咁既事
阿公你應該都知'腦膜'咩貨....

引用:
原帖由 Kira 於 24-7-2007 19:51 發表
搭單一問,去老莫買d 二手真品會唔會係民版?
thanks...~
民版  點會有2手0架?要幾多訂幾多!
再上多Dsurlpus website 比較0下就知果价,廣華係頗貴!

比多D時間睇0下點分! 老莫 佢有寫真軍品0既 就一定係 軍部放出品!!
(英軍,法軍,美軍,德軍,)佢mark 住 真軍品 0既  都同 大丁,先風 D貨一樣Label!
聽講 重同一地方返貨!
比如一 件( 2手ACU) $110-120-返貨; 你會賣幾多??
廣華街 有D就賣 $300-$350!! 有D賣到$400-500-

老莫佢話 只會賣$180-200-就OK !!(XBAY D鬼佬 個人拍賣都差唔多!)

平价未必有問題!睇佢想賺 幾多 0者!!

20 12
發新話題