44 123
發新話題

呢枝GLOCK 17究竟MADE IN 邊度??

呢枝GLOCK 17究竟MADE IN 邊度??

MADE IN JAPAN MARUI GLOCK 17
換上MADE IN HONG KONG PGC METAL SLIDE
換埋印上MADE IN AUSTRIA 下身
換裝工序MADE IN HOME

.......咁....呢枝GLOCK 17究竟MADE IN 邊度??

依~~~咁快就換左,邊間有貨呀??

咁撞色又幾靚仔喎~

回覆 #1 d.s 的帖子

made in "d.s."
本來無一物, 何處惹塵埃

嘩.......好波

但吉打出果個OD Green 同 Tan, 又唔出Blue 同 Red.....

不過真Glock 個OD Green 又green 唔曬, 帶有少少沙

引用:
原帖由 whisky 於 25-7-2007 03:24 發表
依~~~咁快就換左,邊間有貨呀??
購自三斤,話時話,近來吉打d parts有誠意!呢個下身只用cutter修修分模綫外,內部完全唔使執~換下身只須十分鐘~~
另外再買入吉打for Marui 1911A1 鋼外管,完全互換!用落比PGC及Nine Ball更順~!!有如用膠外管般順滑~!!吉打抵讚!!

引用:
原帖由 14692 於 25-7-2007 04:47 發表
made in "d.s."
Ha Ha Ha~~

引用:
原帖由 Gin 於 25-7-2007 08:01 發表
嘩.......好波

但吉打出果個OD Green 同 Tan, 又唔出Blue 同 Red.....

不過真Glock 個OD Green 又green 唔曬, 帶有少少沙
可能驚銷量冇保證掛.....不過...真鎗有冇出Tan色架??

有~~

師兄唔換埋呢個 ?

引用:
原帖由 d.s 於 25-7-2007 09:17 發表

購自三斤,話時話,近來吉打d parts有誠意!呢個下身只用cutter修修分模綫外,內部完全唔使執~換下身只須十分鐘~~
另外再買入吉打for Marui 1911A1 鋼外管,完全互換!用落比PGC及Nine Ball更順~!!有如 ...
How much for the 1911 鋼外管, and the lower G17 body ar?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 d.s 於 25-7-2007 09:17 發表

另外再買入吉打for Marui 1911A1 鋼外管,完全互換!用落比PGC及Nine Ball更順~!!有如 ...
唔該!!! 今日去睇左,佢稱之為既沙色,都好.....深吓,深到好似啡色咁,你支相機燈都幾光吓,張相出到泥咁淺色

換左鋼外管有無好聲 d 呀??

好一枝「混種」G17

引用:
原帖由 derek 於 25-7-2007 14:45 發表
師兄唔換埋呢個 ?
好喎~!!請問該從何入手??

引用:
原帖由 whisky 於 25-7-2007 20:13 發表

唔該!!! 今日去睇左,佢稱之為既沙色,都好.....深吓,深到好似啡色咁,你支相機燈都幾光吓,張相出到泥咁淺色

換左鋼外管有無好聲 d 呀??
客氣~
d相冇落閃燈架,可能係室內黄光影響啦~
換左鋼外管d聲差不多,無好聲 d

44 123
發新話題