19 12
發新話題

印度航艦

印度航艦

吾知邊個快D

附件

27-7-2012 14:05

XDD

附件

27-7-2012 14:20

27-7-2012 14:20

27-7-2012 14:23

艦載機升降測試已經做左

大陸仲要似玩緊模型

印度的會早點,因為他們已有幾十年操作航母的經驗,中國還是“拿石頭過河“,但所謂的“國產航母“則是兩邊也是未知數。

個runway咁斜,起飛會唔會g力大得制
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

引用:
原帖由 6638 於 28-7-2012 11:45 發表
咁美國海軍戰機, 响航空母艦上用蒸汽彈射器起飛, G力會好細咩?
孤獨失意降臨時, 自願出力好兄弟.
春風得意返來時, 曾經出力變契弟.

引用:
換過個鋼製架囉

引用:
原帖由 6638 於 28/7/2012 11:45 AM 發表
成隻用鋼做......

引用:
整架限量的CNC全鋼航空母艦啦

引用:
原帖由 WAIKO01 於 28-7-2012 11:32 發表
印度的會早點,因為他們已有幾十年操作航母的經驗,中國還是“拿石頭過河“,但所謂的“國產航母“則是兩邊也是未知數。
同埋好似有美佬幫一把?

引用:
原帖由 一舊水 於 28-7-2012 21:11 發表

同埋好似有美佬幫一把?
不是,反而是英佬,印度現在還在用的超齡航母就是英國賣給他們的,反而美佬到近期才這麼熬心和印度“交往“。

引用:
原帖由 nathan852 於 28-7-2012 21:11 發表

整架限量的CNC全鋼航空母艦啦
要做就叫他做比例模型吧,航母已經是全鋼的了。

引用:
除左彈射仲有種叫跳台起飛....你可以查下先再問過....

飛咩機先
老美d機用跳台?散左啦
老美戰機d lanhing gear食唔到好大g force

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -60 29-7-2012 20:49
  • gtoray 金錢 -60 29-7-2012 20:49
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

19 12
發新話題