28 12
發新話題

史上最低能的解放軍下士演員吳京

早年有前片, 美軍訓練唔知中東定非洲士兵,,,, 個美軍都係企係個把旁....最後好像仲打正左.....

不過尼D訓練..唔係聽講有部隊真係咁....?

超低能

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 6-8-2012 02:11 發表
早年有前片, 美軍訓練唔知中東定非洲士兵,,,, 個美軍都係企係個把旁....最後好像仲打正左.....

咁樣練有咩用,勇氣?
打死無命賠,雖則話上戰場都係咁,但係自己友打自己友

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 6-8-2012 02:11 發表

葡萄牙 .....畢 do 架 欄 you

真係有呢類training, 0:36開始睇
http://www.youtube.com/watch?v=hIBXbAi12BU
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

老解D狙擊步槍好似好唔準

引用:
原帖由 tango1997 於 6-8-2012 11:34 發表

葡萄牙 .....畢 do 架 欄 you
葡萄牙:??唔明..

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 9-8-2012 00:09 發表

葡萄牙:??唔明..
澳門飛虎有今綀法(TVB非苦果個方法), 但幾年前打死左個警察。

i will say he is F-Brave. next time he can walk alone in the Tiger Zone of the zoo in china.

如果其他國家特種部隊, 會吾會又有類似咁, 企係靶隔黎既實彈訓練呢

引用:
原帖由 2slow 於 6-8-2012 12:02 發表
  真係有呢類training, 0:36開始睇
http://www.youtube.com/watch?v=hIBXbAi12BU
問題係:人地打得中舊磚,イ巨打吾中個鏟....

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

28 12
發新話題