25 12
發新話題

好一把膠槍啊!

好一把膠槍啊!

Looks good, rs product or real stuff?

Btw it reminds me ghost recon

你卒G買左條九五骨拿 ,,,,,買左幾銀呀?

引用:
原帖由 里安 於 10-8-2012 23:24 發表
Looks good, rs product or real stuff?

Btw it reminds me ghost recon
里安師兄、
依把玩具野先吾好意思影另外一面......

其實e支槍睇上去似乎唔係好重, 事實上係幾kg呢? thx

引用:
原帖由 tango1997 於 10-8-2012 23:35 發表
你卒G買左條九五骨拿 ,,,,,買左幾銀呀?
吾洗錢......系保安請朋友dup骨送既

引用:
原帖由 faihk 於 10-8-2012 23:40 發表
其實e支槍睇上去似乎唔係好重, 事實上係幾kg呢? thx
faihk師兄......
小弟家中冇(稱)......所以......
但上面支97式輕過冇配件既PTW M4

引用:
原帖由 goodsmile 於 10-8-2012 23:45 發表

faihk師兄......
小弟家中冇(稱)......所以......
但上面支97式輕過冇配件既PTW M4
咁姐係輕過3kg啦! 唔錯喎!

用M4夾?

係一把”好”膠!槍!

引用:
原帖由 faihk 於 10-8-2012 23:53 發表

咁姐係輕過3kg啦! 唔錯喎!
我比左D相比我大陸個朋友睇~
點知佢話:{姐周斯他重鞕包春嗎?}
我當堂呆左......

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-8-2012 00:09 發表

我比左D相比我大陸個朋友睇~
點知佢話:{姐周斯他重鞕包春嗎?}
我當堂呆左......
重鞕包春? SORRY, 咩黎???

引用:
原帖由 faihk 於 11-8-2012 00:12 發表

重鞕包春? SORRY, 咩黎???
佢外省人......普通話有少少鄉下口音
重鞕包春:種兵步槍

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-8-2012 00:16 發表

佢外省人......普通話有少少鄉下口音
重鞕包春:種兵步槍
吓... 包春... 我平時原來都係玩包春...

引用:
原帖由 faihk 於 11-8-2012 00:20 發表

吓... 包春... 我平時原來都係玩包春...
師兄你有冇玩{雞春} :機槍 ?

引用:
原帖由 goodsmile 於 11-8-2012 00:36 發表

師兄你有冇玩{雞春} :機槍 ?
249 雞春~

25 12
發新話題