17 12
發新話題

[others] GBB用咩鏡???

GBB用咩鏡???

唔知咁多位c兄把gbb用緊d咩鏡架呢???入左人生第一把gbb,但係朋友話gbb一定要用真品鏡,唔知係唔係架呢??thx

真品鏡又唔一定既...
粗打咪豬P M2L囉!性能還可以
你朋友氹你買真品無非都係希望你把野可以一勞永逸,上真鏡防震壞姐!

佢就係話唔用真品會震壞,有冇copy係防震架?

都係果句:一分錢一分貨
怕且都係冇COPY野可以做到真正防震架啦

GP鏡都可靠

引用:
原帖由 fps 於 12-8-2012 10:46 發表
GP鏡都可靠
用在 gbb 上也可以?

我都打算試下買D copy c more 鏡上gbb,因我見好多人都用係手槍到,請問有冇人試過?

買d唔係軍規嘅真品鏡囉

UNDER DEVELOPING

請問師兄所唔係軍規嘅真品鏡,真心請教,因小弟都有支Gbb嘅M4,試紅點鏡都試過好幾過,有大陸有G&p都係壞,
可以請話比小弟知邊度有得買,感謝。

引用:
原帖由 st.john 於 13-8-2012 10:58 發表
請問師兄所唔係軍規嘅真品鏡,真心請教,因小弟都有支Gbb嘅M4,試紅點鏡都試過好幾過,有大陸有G&p都係壞,
可以請話比小弟知邊度有得買,感謝。
14/f
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 gtoray 於 12-8-2012 11:01 發表

用在 gbb 上也可以?
要撞手神,
我嗰碌豬p, 用咗一年無穿無爛

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

Aimpoint T-1

引用:
原帖由 siriochow 於 12-8-2012 11:12 發表
我都打算試下買D copy c more 鏡上gbb,因我見好多人都用係手槍到,請問有冇人試過?
小弟用緊,用咗成年無穿無爛,二百幾覺得OK抵用

外國大把民用平鏡, 但計埋運費就未必好平.

都係講香港落街就買到的吧:
14/f有Vortex Strikefire. 標價1.5K左右
Za有碌冇名既紅點, 如無意外就係Walther PS22 既OEM, 標價4舊左右.
Star/Ares有支T1, 其實就係primary arms micro第一代的OEM, 燈位在6'oclck, 所以做唔到1/3 co-witness. 揾到的話大摡4-6舊之間.
War四有支micro, 其實就係FM optics 的OEM, 標價8舊左右.

無講鴨記鏡, 因為一水水外觀可以一樣但質素好唔同, 就等如有人用GP鏡讚不絕口, 有人用到媽媽聲. 你覺得GP本身真係會有條生產線去做鏡?

我用緊G P M2,不過教完鏡都冇落過場,冇得講
但係我會係個鏡mount度加D軟野入去減震,兒家用緊象筋

17 12
發新話題