發新話題

注意...眼只有一對

強國產品不要信。。。

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 14-10-2012 18:33 發表
強國產品不要信。。。
下?
Are you serious

咁Q大塊以為好硬啦 , 乜原來... ?!

哇, 多謝分享
唔好話打game, 屋企整槍試槍都應該保護下對眼
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

師兄抵讚!

引用:
原帖由 billyjo 於 14/10/2012 16:45 發表
護目真係唔慳得架, 其實唔好話poppye 狙, 在香港賣得嘅镜最少都應該頂到2j point blank multiple shots 啦. 質量同良心掛鈎多過同成本, 我之前用忠x行仿馬記fullmask, 用香港法例再噏多 ...
其實唔使貴, Bolle X500同X800都係幾舊水咋嘛......copy既價比多少少已經夠,
硬係唔知點解而家d人係要慳嗰少少, 拎對眼嚟較飛......
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 14-10-2012 18:33 發表
強國產品不要信。。。
關咩事, 問題在於拎塊爛鬼膠版話擋到兩J

$12一副lab鏡都好過佢...

引用:
原帖由 sam524 於 14-10-2012 20:06 發表
$12一副lab鏡都好過佢...
我試過我果副"兩面,底裂力"連狠都無
(1吋距離,無靠山)
Suppose lab用既野唔會咁雞

兒時邊有咁風鏡媽屎, 都係“借“學校啲goggles, 但話時話, 我都覺得好流.  尤其是當道係mgc m93r

Lab個D好堅韌。。。。co2金屬珠刀只係凹凹地

其實......有冇人知到SWDG擋唔擋倒2J?

沒有爆炸已經算偷笑.........(吹水MODE)

不過馬記都打得穿真係有D過份!

吓~我仲以為真係可以擋到彈添

marui手拉都打得穿......
果mask真係好弱雞....

發新話題