發新話題

注意...眼只有一對

一般大6野!質素冇保証!如要用!比錢加多張3m膠紙!可能張3m紙貴過個鏡!

引用:
原帖由 rho837 於 15-10-2012 01:05 發表
一般大6野!質素冇保証!如要用!比錢加多張3m膠紙!可能張3m紙貴過個鏡!
3M膠紙?邊一隻?thx

所以眼鏡或眼罩之類,真係俾多少少買個堅既穩陣...

引用:
原帖由 tango1997 於 15-10-2012 17:04 發表

防爆膜?

IPHONE個隻?

呢, 最近有人share用真槍都唔穿果隻

引用:
原帖由 tango1997 於 15-10-2012 17:04 發表

我朋友隻R有用3M膠紙造全身!勁! 石仔打唔花!

去氣車玻璃店可能問到!

老老實實 我見過有 CQB 場有呢款 頭盔mask

絕對可以上myth busted的節目

間野等執,wargame界唔大,佢遲早沒人買

用有證書的安全眼鏡ok ma?

我開始對我副吉打冇咩信心
搵日真係要試下

吉打鏡頂到, 係個框頂唔到...

嘩......脆過威化餅?!強國嘢越出越衰!幾年以前軍醫幾拾蚊買咗一set同款嘅頭盔真係擋到2j有突,如果今時今日照買就瀬晒嘢了!!!

若要平而實用:唔洗買什麼乜打war game專用嘢、軍用品牌鏡....軍醫用過嘅3M工業安全鏡(大包圍款,戴眼鏡可用..........),有無色、綠色、黃色三種盛惠30幾40大元有副!1.9j 0.35g 鋼珠近距離射正當R痕(最好一次買兩副,用一副當試驗品,用大火力掃過無事至戴,因為怕您買到假貨,試射最穩陣,講乜都無用........)都係7、80大元兩副咁大把。

Ps:舊post ,軍醫測試.....1.9j 0.35g 銅包鋼珠射擊
近視眼鏡可直接戴在裡面,唔洗煩!(當然要注意霞氣.......)
自己加埋條橡根戴得仲穩d,超猛太陽環境仲有綠色防UV款(但要細心d先揾到.....)

Happy shooting!

附件

8-1-2013 12:46

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

冇諗過大陸黑心產品係如此的多!
目標太多
彈藥太少

發新話題