發新話題

女仔都可以打war game嗎

引用:
原帖由 louisli 於 9-8-2007 18:17 發表

其實我覺得你最好自己有衫先
因為租果d 你點知佢洗得乾唔乾淨?
說的也是,買套迷彩衫褲也只是$300多元,而且真的不幸不想玩下去的話,分開上下身穿當"出街衫"/用來襯其他衫也不錯.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 10-8-2007 02:05 發表

說的也是,買套迷彩衫褲也只是$300多元,而且真的不幸不想玩下去的話,分開上下身穿當"出街衫"/用來襯其他衫也不錯.
dpm襯衫唔錯架~尤其係沙色~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 sas190 於 10-8-2007 02:06 發表

dpm襯衫唔錯架~尤其係沙色~
師兄,想拉人下淵嗎?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 10-8-2007 02:22 發表

師兄,想拉人下淵嗎?
落啦,落啦!!DPM好呀!!~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

回覆 #153 WAIKO01 的帖子

英軍野平呀
本來無一物, 何處惹塵埃

其實個人覺得德軍野又平又抵玩....(sorry啦英軍c hing們)

引用:
原帖由 kris_ching 於 10-8-2007 14:32 發表
其實個人覺得德軍野又平又抵玩....(sorry啦英軍c hing們)
呢個係事實
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

德軍D衫影出來好肥ga!
等叔叔得閒同你去試衫啦!

下邊呢兩個"look",叔叔都幾鐘意。
再上大6車個 "LV" 鎗袋,包你潮爆!

我識好多鬼妹架!

引用:
原帖由 kris_ching 於 10-8-2007 14:32 發表
但而家開始貴啦~
仲係少左好多真品了

德軍衫有女仔果d size 都好難 ~~

英軍平!?

回覆 #160 adrianyahk 的帖子

2xx都有一套DPM啦

回覆 #160 adrianyahk 的帖子

起碼唔會好似美佬咁成日轉gear
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #162 14692 的帖子

固有既野再加潮物

ya..........join vietnam la............

回覆 #164 hippies 的帖子

兩頭汶

發新話題