發新話題

DIY之PB(6P9)

取消高亮
Thank you very much!!

窮不是罪.窮人DIY原則 及 精神萬歲

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-11-2012 15:09 發表
無錢買機...點映
似唔似警訊對白:
"聖誕啦喂, 買乜送俾自己好?"
"執部有EXR CMOS 富士機仔都好o咼, 室內唔用閃微矩中段都好OK架"
"嘩o甘好呀? o甘要幾錢呀?"
"好平o者, 一千幾百億之馬, 我陪你去銀莊攞錢呀o下"

引用:
原帖由 loveless 於 9-11-2012 17:39 發表

似唔似警訊對白:
"聖誕啦喂, 買乜送俾自己好?"
"執部有EXR CMOS 富士機仔都好o咼, 室內唔用閃微矩中段都好OK架"
"嘩o甘好呀? o甘要幾錢呀?"
"好平o者, 一千幾百億之馬, 我陪你去銀莊攞錢呀o下"
補藥黨。。。。

真係好勁,基本上大半支整過晒,嚇死人

i hv not job now....no money in 銀莊ar

回覆 20# 的帖子

i hv job now... still no money in 銀莊ar

i hv 3 jobs every day... but all of my money to save the Tiger.

神人

神之功力 !!!! 堅!!!

Soviet兄,四兄弟中,左一那枝是否654k ? 槍身做了什麼加工? 可否給我你的相關diy link ? 謝 !

我諗過揾人影....

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-11-2012 23:50 發表
我諗過揾人影....
出書啦

引用:
原帖由 33tt 於 9-11-2012 23:37 發表
Soviet兄,四兄弟中,左一那枝是否654k ? 槍身做了什麼加工? 可否給我你的相關diy link ? 謝 !
左一那枝是否654k ? 槍身做了什麼加工? 可否給我你的相關diy link ? 謝 !---KWC Marakov.一樣噴TS40

寫過DIY.不過版主因免得我一次post太多有而未解封.等下啦.

KWC Makarov馬卡洛夫開箱文
KWC makarov DIY 改裝記
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=109391
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=109390

引用:
原帖由 tango1997 於 10-11-2012 00:06 發表

出書啦
你出先拉

離曬譜,咁Q勁.........配服配服

發新話題