發新話題

呢度有冇人鍾情於black hawk down呢齣戲~

回覆 #15 登艇友 的帖子

造緊棒球帽

唔係笑d玩BHD Delta look既人, 不過個人覺得BHD look 太濫了, 個個新手都係想扮BHD look
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 7-8-2007 19:09 發表
唔係笑d玩BHD Delta look既人, 不過個人覺得BHD look 太濫了, 個個新手都係想扮BHD look
唔係~~而家多左Shooter look la~ 個個都可以問.."我想買支Sniper黎玩,有咩好介紹? "

我要整個Diehard4.0 look先...將d衫有幾爛整幾爛
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 7-8-2007 19:21 發表
我要整個Diehard4.0 look先...將d衫有幾爛整幾爛
萬聖節都可以扮佢...次次都成身血...

引用:
原帖由 伯言 於 7-8-2007 19:23 發表

萬聖節都可以扮佢...次次都成身血...
坐電車出中環,之後碌落車....

最緊要一part, 去老蘭拖條maggie q走上下其手

引用:
原帖由 Elf 於 7-8-2007 20:57 發表
最緊要一part, 去老蘭拖條maggie q走上下其手
同佢玩cbc?... 唔係,cqb 至真

引用:
打game果陣要拎支手槍出黎貼實自己膊頭開槍架
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-8-2007 19:11 發表

唔係~~而家多左Shooter look la~ 個個都可以問.."我想買支Sniper黎玩,有咩好介紹? "
呢個先至係Main point

引用:
原帖由 亞文 於 7-8-2007 23:02 發表

呢個先至係Main point
大家明就最好....

引用:
要刨光個頭架喎!

好好好講真...係玩得似就係LO,呢個LOOK 比人歧視既原因係好多人玩到9唔搭8,但又不停有人要搞,要衰,要搞,要衰....套野睇了不下60次....同埋要自問有冇人地咁既身型,托得起抽Y帶先,係唔係著得起件V-1 先,唔好著到OVERSIZE WOR!

回覆 #28 mujiadam 的帖子

著到似縮水版.....
本來無一物, 何處惹塵埃

我反而想問出post果位街坊,係想玩電影版定係現實版

發新話題