發新話題

子彈箱(第2個再加相)

子彈箱(第2個再加相)

各位師兄有無收藏子彈箱呢?。。。又會用泥裝D乜呢?

因為我覺得佢超實用,又密氣,又好睇,又可以加鎖仔,又硬淨,當櫈坐刀重得

20樓加有結構圖片。。。post會搬去珍品區。。。因為想知箱身公仔刻印係代表乜?。。。希望對刻印有認識既師兄可以分享吓公仔既意思。。。。Thank you

附件

25-11-2012 14:57

你呢D簡直係風凉說話, 人人得而誅之

eg.
各位師兄有無收藏錢呢?。。。又會用泥做D乜呢?
因為我覺得錢超實用,又貴氣,又好睇,又可以買女仔,成磚成扎又硬淨,當櫈坐力重得

有2個,一個收返來,一個TB返來!!

引用:
原帖由 ka911007 於 24-11-2012 15:32 發表
有2個,一個收返來,一個TB返來!!
TB都有?

引用:
原帖由 loveless 於 24-11-2012 15:32 發表
你呢D簡直係風凉說話, 人人得而誅之

eg.
各位師兄有無收藏錢呢?。。。又會用泥做D乜呢?
因為我覺得錢超實用,又貴氣,又好睇,又可以買女仔,成磚成扎又硬淨,當櫈坐力重得
同錢係兩樣野

有時見到D 小巴上面有... 英軍野...
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 garyyanykw 於 24-11-2012 16:04 發表

TB都有?
百二人仔  ,有大有細 !!!

子彈箱咪用黎放BB彈囉

子彈箱用泥放工具架生一流

引用:
原帖由 ka911007 於 24-11-2012 18:24 發表

百二人仔  ,有大有細 !!!
整條link睇吓好喎

引用:
原帖由 Lolanto 於 24-11-2012 18:56 發表
子彈箱咪用黎放BB彈囉
放黃書黃碟加把鎖仔

師兄個子彈用嚟放黃書黃碟 一定係致佳珍藏品囉

引用:
原帖由 怒人甲 於 24-11-2012 17:50 發表
有時見到D 小巴上面有... 英軍野...
我刀見有做工程既用泥鎖架生

引用:
原帖由 tango1997 於 24-11-2012 20:05 發表

整條link睇吓好喎
http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=15019882785
上次等咗成個月先有貨,果時仲未加價,買88人仔加45港幣快遞!

E家香港都好難買都!!

發新話題