發新話題

子彈箱(第2個再加相)

引用:
原帖由 Tekkno 於 3-12-2012 09:48 發表
I dont think normal citizen in hk can buy ammo
本地槍會會員係可以買持牌既彈葯口徑子彈。。。但點刀去唔到5000哩個數量。。。除非。。。!

回覆 61# 的帖子

But joining gun club isnt that easy and $$$

5.56 Case stored with 7.63 X 54R ammo

禾係ZA隔離間軍品店地下見到好多大個既子彈箱。。。。由900~1xxx刀有。

900!?

引用:
原帖由 Tekkno 於 18-1-2013 17:01 發表
900!?
係。。。。腥港D軍品粗野刀賣到考貴架

我有咁多箱咁咪可以      

食大茶飯

大茶飯    

引用:
原帖由 tango1997 於 25-11-2012 23:00 發表

小弟雙耳仔嗰隻。。。。十幾年前刀要$500HKD。。。。
不過新淨又大個。。。。個價ok la
97前錦田買$20/pc, 超值, 我家中也有3個

引用:
原帖由 煩人666 於 1-2-2013 21:42 發表

97前錦田買$20/pc, 超值, 我家中也有3個
師兄。。。有幾大個?

子彈箱? 我都想要返幾個子彈箱... 啲子彈唔知放去邊...

上個月影的,而家又多咗二千幾發大 CALIBER 子彈,成堆放喺客廳個角落頭,有時間再影多張 update。

So far 鐵盒都係得兩個 surplus Greek ammo boxes 同兩個 surplus Korean ammo boxes,其他林林總總都冇計過有啲咩盒了。

附件

22-5-2013 10:26

引用:
原帖由 rho837 於 18-1-2013 05:34 發表
  食大茶飯
用堆美金毯底,放啲槍、子彈、magazine 喺上面影張相,都幾有食大茶飯 feel!!

paper ammo box ar

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-5-2013 10:42 發表
paper ammo box ar
做乜你呢排咁鐘意玩紙?。。。。你鐘意早出聲。。。。早兩日先掉左十幾個皇家柴米兜連紙盒。。。依家淨番唔多。。。執幾個比你

發新話題