發新話題

子彈箱(第2個再加相)

引用:
原帖由 lululam 於 22-5-2013 10:26 發表
子彈箱? 我都想要返幾個子彈箱... 啲子彈唔知放去邊...

上個月影的,而家又多咗二千幾發大 CALIBER 子彈,成堆放喺客廳個角落頭,有時間再影多張 update。

So far 鐵盒都係得兩 ...
禾好鐘意個罐頭呀師兄 。。。。你食完留翻個兜寄比我用泥乞食丫(最好有埋個蓋同埋條匙) 。。。另外想問師兄罐野開完個罐會唔會体無完膚?

引用:
原帖由 tango1997 於 21-5-2013 22:13 發表

禾好鐘意個罐頭呀師兄 。。。。你食完留翻個兜寄比我用泥乞食丫(最好有埋個蓋同埋條匙) 。。。另外想問師兄罐野開完個罐會唔會体無完膚?
呢個 FORUM 已經有個會員 PM 我叫我寄個鐵罐去香港,兩個月前寄了,所以啲紙包 7.62X54r 散修修喺地下。

但而家要用埋呢二、三百飛先會再開多罐。

引用:
原帖由 lululam 於 22-5-2013 11:51 發表

呢個 FORUM 已經有個會員 PM 我叫我寄個鐵罐去香港,兩個月前寄了,所以啲紙包 7.62X54r 散修修喺地下。

但而家要用埋呢二、三百飛先會再開多罐。
收到師兄。。。。thanks
已check到接收物主。。。亦聯络上。。。好彩你寄左2件。。。原來同行。。。我地可以一齊乞食有兜用了

To:Tango1997 c-ching

引用:
原帖由 tango1997 於 22-5-2013 13:09 發表

已check到接收物主。。。亦聯络上。。。好彩你寄左2件。。。原來同行。。。我地可以一齊乞食有兜用了
咁都比你刮到.總司令真係勁

引用:
原帖由 tango1997 於 22-5-2013 00:09 發表

咪好囉,好彩我寄咗兩個。

知唔知 bolt action 打 880 飛 7.62X54r,個膊頭要瘀幾多次? 知唔知有多辛苦??

就算姿勢正確,打到第三、四十飛就開始痛,美國啲 SVT40 因入口問題,貴到飛起。加拿大買 SVT40 就平啊,但子彈又貴到跳舞。結果都一樣要花好多時間先可以打晒 880 飛。總共三千幾飛,夠我打幾年了。再有人想要我都唔開罐住了,啲子彈都唔知放去邊。

其實D ammo box,一個箱+子彈要幾錢

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-5-2013 13:13 發表

咁都比你刮到.總司令真係勁
進身乞食總司令

引用:
原帖由 lululam 於 22-5-2013 13:31 發表

咪好囉,好彩我寄咗兩個。

知唔知 bolt action 打 880 飛 7.62X54r,個膊頭要瘀幾多次? 知唔知有多辛苦??

就算姿勢正確,打到第三、四十飛就開始痛,美國啲 SVT40 因入口問題,貴到飛起。 ...
想打54r 又唔想痛?買枝vepr 同Romanian psl 啦,平靚正過svt-40(唔計收藏價值)
Btw 我啲54r 淨返40 rounds , 而家都唔知去邊買好

引用:
原帖由 lululam 於 22-5-2013 10:26 發表
子彈箱? 我都想要返幾個子彈箱... 啲子彈唔知放去邊...

上個月影的,而家又多咗二千幾發大 CALIBER 子彈,成堆放喺客廳個角落頭,有時間再影多張 update。

So far 鐵盒都係得兩 ...
好有打Zombie feel

發新話題