29 12
發新話題

PEQ試鐘男

PEQ試鐘男

今日打風, 得閒攞支玩具來玩一玩, 順手當報告咁影一影.

分三個mode:

1. 雷指
2. 雷指加CREE LED
3. CREE LED

螺絲係"M"標準, 如要直接安裝真品MOUNT的話, 需要DUP一DUP個螺絲.

開機著燈仔

全LOOK

按掣開LASER

開埋LED

LED唔要蓋

CREE 胆, 直情可當電筒用

MOUNT和老鼠尾

底部

裝真品SIR46個PEQ位

第一格

第二格

第三格

第三格開左蓋

用三粒AA電

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +30 精品文章 11-8-2007 16:20
  • gtoray 金錢 +30 精品文章 11-8-2007 16:20
回來打疫苗

wa..... 正wo, 用Cree LED........good!!!

olka 兄.......請問有冇得用safety block?

thx

咩牌子架?

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-8-2007 09:43 發表
咩牌子架?
豬標......  n 年前話出果件

英軍都有咁既玩具就好了...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

價錢如何???
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

Very ok wor!!!   HOw much sin?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

又好似幾好玩喎 ,不過咩水位先

街幾時有?

又要破財了

引用:
原帖由 derek 於 11-8-2007 12:52 發表
又好似幾好玩喎 ,不過咩水位先
Most likely over 1K
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

laser 幾多火?

其實想問好耐....
真果個係咪有舊藍色既膠.
係咪全部都係咁 定有d係黑 有d係藍 ?

快d派街啦~~

如果買左又要買larue QD Mount LT110  比支eotech
大破財

29 12
發新話題