發新話題

GP HID

回覆 #15 gtoray 的帖子

唔係化
本來無一物, 何處惹塵埃

c3 出左la

引用:
原帖由 Kane 於 12-8-2007 18:51 發表
c3 出左la
c3 ...?

引用:
原帖由 gtoray 於 12-8-2007 22:01 發表

c3 ...?
cree x 3 果支

最衰唔防水,如果防水就100分喇:x

引用:
原帖由 gtoray 於 12-8-2007 04:40 發表

照田雞用
my fd got one too~
he said use for photo taking.....

引用:
原帖由 藍血人 於 12-8-2007 22:15 發表
最衰唔防水,如果防水就100分喇:x
睇佢d接位都有o-ring
應該不致於遇水即死嘅~

引用:
原帖由 Kane 於 12-8-2007 22:06 發表

cree x 3 果支
唔知幾錢呢
有人doubt佢有冇 500 lumens咁勁

引用:
原帖由 gtoray 於 12-8-2007 22:28 發表

睇佢d接位都有o-ring
應該不致於遇水即死嘅~
電位有o-ring唔出奇,如果無自己都可以加上去,最重要D制位唔防水

Copy from GP web
-3500流明
-操作時間: 85分鐘
-不防水
包含:
-35W HID Lamp
-充電座 (100v-220v)
-11.1v 4400mAh Li-ion充電
-快拆槍帶扣
-USMC Type Bungee 槍帶 (黑色) (GP420B)
-防水箱 ...

引用:
原帖由 藍血人 於 12-8-2007 22:54 發表

電位有o-ring唔出奇,如果無自己都可以加上去,最重要D制位唔防水

Copy from GP web
-3500流明
-操作時間: 85分鐘
-不防水
包含:
-35W HID Lamp
-充電座 (100v-220v)
-11.1v 4400mAh Li-ion充電 ...
佢instruction寫就"not for diving"
睇d制位應該都防到水

基本上是防到水的, "不防水"係保障字句, 有人話釣墨魚跌左一跌落水都冇事, "not for diving"係更深的水, 如手錶底的"water resistant" 或 "water proof" 都係唔同 level 咁解.
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 12-8-2007 23:33 發表
基本上是防到水的, "不防水"係保障字句, 有人話釣墨魚跌左一跌落水都冇事, "not for diving"係更深的水, 如手錶底的"water resistant" 或 "water proof" 都係唔同 lev ...
我反而擔心佢塊玻璃會頂唔住熱爆或者撞爆

唔會太熱掛~
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 12-8-2007 23:46 發表
唔會太熱掛~
超熱
開一陣玻璃面辣手

想問叉滿電可用how long?  真係85mins?  

發新話題