44 123
發新話題

[KSC/KWA] WGC KRISS 後坐力套件

mp7既經驗話我知

加大後助力就好似唔帶套叫雞

爽得一時

後遺症好多
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 2# 的帖子

agree

無無謂謂。

另願把槍耐打d好
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我個人比較想要降力套件呢....

每個人有每個人既愛好. 我個人喜歡Gbb因為blow back強比較多一點真實,如果太弱不如玩AEG.       
把槍耐吳耐打對我來講吳是一個問題, BB gun都系消耗物所以最重要系過        引.

回覆 7# 的帖子

有錢實好玩
唔係個個負擔得起加快咗嘅消耗
多謝你嘅分享

引用:
原帖由 happypony 於 3-1-2013 18:24 發表
每個人有每個人既愛好. 我個人喜歡Gbb因為blow back強比較多一點真實,如果太弱不如玩AEG.       
把槍耐吳耐打對我來講吳是一個問題, BB gun都系消耗物所以最重要系過        引.
小弟認為凡係自己用錢買既, 就要好好珍惜
順提一帶, gbb同aeg就blow back而言係冇得比較
多謝你嘅分享

我生得聰明得罪你咩!!!

如果氣化支持到加大左後坐力就無問題
最大問題係無強化零件去支持加大左後坐力帶黎既更大損耗
換件又帶出一個問題, 係要一set配合同埋要執位…
所以加大後坐力只適合本身把槍好耐用, 同埋氣化能支持到
唔得就只有比錢全換件打Co2(如有), 不過變左Co2 gun, 唔係gas gun

引用:
原帖由 happypony 於 3-1-2013 18:24 發表
原來我一直錯左概念

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 3-1-2013 19:00 發表

小弟認為凡係自己用錢買既, 就要好好珍惜
順提一帶, gbb同aeg就blow back而言係冇得比較
多謝你嘅分享
我知包括唔帶套叫雞a ma.

力大力小系個人既愛好,每個人有每個人喜歡既野,無必要話硬要灌輸你既觀點系其他人到.
冇blow back不如玩aeg,唔係gbb同aeg就blow back比較.

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 違規內容 3-1-2013 21:17
  • gtoray 金錢 -10 違規內容 3-1-2013 21:17

引用:
原帖由 gainax 於 3-1-2013 19:54 發表
如果氣化支持到加大左後坐力就無問題
最大問題係無強化零件去支持加大左後坐力帶黎既更大損耗
換件又帶出一個問題, 係要一set配合同埋要執位…
所以加大後坐力只適合本身把槍好耐用, 同埋氣化能支持到
唔得就只有 ...
做人要有冒險精神, 唔嘗試又點知把槍耐用唔耐用,又冇話要你錢去試,如果壞左我米post比各位       

回覆 7# 的帖子

GBB相比AEG有更多功能&更多趣味冇需要太偏食, 小弟玩GBB睇法係最重要取得平衡(後座力 氣化 仿真度 耐用度)
當然全部滿分就最理想, 但現實只有相對取捨, 如果太過偏向一邊另一邊失水準就冇最大效益和體驗了
多謝師兄既分享

回覆 7# 的帖子

玩gbb只係為左後座力咁簡單??
個人認為gbb除左後座力,仲有仿真既槍機動作,操作等等
樓上師兄好似話要"真實"所以加強blowback
我有無聽錯?
kriss真槍後座力其實"好細"
要過癮
氣槍點加都唔夠架啦去玩真槍啦!
多謝師兄分享

44 123
發新話題