23 12
發新話題

aimpoint 請教

回覆 15# 的帖子

經你一講,立即去迷你倉攞返嚟研究,拆去killflash後的鏡面確是帶斜,真係抱歉差點誤導了人,我果枝係2002年購入我猜該不是潮代問題而是本身構做是咁,另外以你所講即係ML2都有NV mode呢個就真係唔知因為未用過想問下頭有幾多格冇點?
PS.放在迷你倉足3年仍然係一開即著,確實是一枝值得信賴的鏡

引用:
原帖由 Rocker 於 31-1-2013 12:37 發表
經你一講,立即去迷你倉攞返嚟研究,拆去killflash後的鏡面確是帶斜,真係抱歉差點誤導了人,我果枝係2002年購入我猜該不是潮代問題而是本身構做是咁,另外以你所講即係ML2都有NV mode呢個就真係唔知因為 ...
唔係有支援NV
只係頭幾格都係空檔而已,用乜野望入去都冇野睇

事關以前我都以為ML2係開第一格就著,點知一開冇野睇就以為佢係M2
睇清楚D先發現"_!ML2黎既!"

好彩賣家肯換返錢比我

好多年前曾經擁有過一枝ML,頭幾格都見到光點(只係比較暗),理論上ML2應該同ML一樣,希望其他用過ML2嘅師兄可以證實呢一點。

一直都玩玩具鏡! 不過要砌支神枱槍MK18MOD0! 所以買支真M2! 下個月收貨!

永遠都係Keep住玩玩具鏡! 打穿唔傷心!

AIMPOINT鏡! 我支380super mount左支! 15年冇著! 一著都重有電!

引用:
原帖由 4jai 於 31-1-2013 15:34 發表

唔係有支援NV

事關以前我都以為ML2係開第一格就著,點知一開冇野睇就以為佢係M2

好彩賣家肯換返錢比我
咁都算係不幸中的大大幸

Aimpoint出晒名可靠,所以我仲keep住枝M2同5000。

回覆 17# 的帖子

可能唔關事喎, 雖然我唔敢講實, 但我手頭上嘅H1, 頭兩格都係暗到睇唔到, 第三格都係微微叫做有光架詐喎。 我自己兩隻T1 2MOA 過咗 NV 果幾格都係再多兩格先真係有光。

引用:
原帖由 4jai 於 31-1-2013 15:34 發表

唔係有支援NV

好彩賣家肯換返錢比我
咁係支 ML2 有問題JE
我以前有支 ML2 就無頭兩格空檔呢回事

BTW. 其實用最暗MODE thru NV 睇會有咩問題?
會有機會壞 NV ?
我試過ML2 thru NV 都睇到既?

23 12
發新話題