54 1234
發新話題

有玩過OTV既game友請入

有玩過OTV既game友請入

想問你地用乜尼托起件OTV?
唔似 CIRAS, RAV等有 toy士兵 出假既 soft armor 同 hard armor plate.
唔知OTV你地用乜尼托既呢 ?
我知有好多師兄用真野 但我無咁既門路+$$咁做
唔該各位有乜提意 ?

I use toy士兵出假既hard armor plate.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

完全唔用soft?  

引用:
原帖由 登艇友 於 12-8-2007 19:36 發表
想問你地用乜尼托起件OTV?
唔似 CIRAS, RAV等有 toy士兵 出假既 soft armor 同 hard armor plate.
唔知OTV你地用乜尼托既呢 ?
我知有好多師兄用真野 但我無咁既門路+$$咁做
唔該各位有乜提意 ?
big ice 應該仲有Hard armor plate賣吧?
本帖最近評分記錄
  • golliwog19 威望 -10 禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱 12-8-2007 20:53
  • golliwog19 金錢 -10 禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱 12-8-2007 20:53

soft armor 買果時有埋,hard armor plate用黃頁...

引用:
原帖由 alien 於 12-8-2007 20:51 發表

大兵應該仲有Hard armor plate賣吧?
師兄知唔知幾錢度?

用珍珠棉自己Cut,不過後果就係夏天著會好似著左件pcu lv6
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 12-8-2007 20:53 發表
用珍珠棉自己Cut,不過後果就係夏天著會好似著左件pcu lv6
會死人的
我諗緊好無去買件平得好緊要既 國產copy 之後攞左d料之後就放左d皮
另一個諗法就係淨用hard armor plate而唔用soft armor 但件野可能無咁好睇

引用:
原帖由 登艇友 於 12-8-2007 21:14 發表

會死人的
我諗緊好無去買件平得好緊要既 國產copy 之後攞左d料之後就放左d皮
另一個諗法就係淨用hard armor plate而唔用soft armor 但件野可能無咁好睇
會呀
因為件otv好簿下

去灣仔譚臣道買塊eva膠自己裁

個個都有真soft... 乜真係咁易入/平咩 ?

回覆 #11 登艇友 的帖子

上baybay搵賣家傾
本來無一物, 何處惹塵埃

報左價 都係貴得濟 可能用買塊浮水板DIY就算

回覆 #13 登艇友 的帖子

用地蓆
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 登艇友 於 12-8-2007 20:47 發表
完全唔用soft?  
我係...

54 1234